Ce fac Valentina Pelinel, Mihaela Borcea și Alina Vidican de dragul lui Cristi Borcea

DE Adrian Costin | Actualizat: 05.08.2021 - 17:35
Foto: fanatik.ro

Actuala nevastă a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, are o relație bună cu fosta soție, Mihaela, iar aceasta din urmă se înțelege foarte bine cu Alina Vidican, o altă fostă soție a omului de afaceri.

SHARE

De dragul lui Cristi Borcea, acestea se străduiesc să aibă o relație nu doar de afaceri, ci și de prietenie și se susțin reciproc la nevoie.

Citește și: Cine este interlopul care a rămas Rolls Royce-ul în pana prostului la Mamaia. Loredana Chivu, ajutor

Milionarul a făcut în așa fel încât le-a împrietenit pe femeile care au trecut prin viața lui, chiar dacă, la un moment dat, una dintre ele a fost nevastă și cealaltă amantă.

Citește și: De ce s-a vaccinat Walter Zenga cu patru doze din două vaccinuri anti-COVID. Cum se simte

Valentina Pelinel și Mihaela Borcea s-au înțeles de la început foarte bine, mai ales că ele nu au avut nimic de împărțit și nu s-au deranjat una pe cealaltă vreodată. Poate tocmai de aceea sunt partenere de afaceri și pare că le merge de minune treaba.

Citește și: Legătura dintre Bianca Drăgușanu, Marius Lăcătuș și Gabi Balint

Și anul trecut, omul de afaceri și-a petrecut vacanța de vară la mare alături de Valentina Pelinel și cei trei copii ai lor, dar și de Mihaela Borcea, prima lui soție, și cei trei copii proveniți din căsnicia lor.

Mihaela Borcea deține un hotel în Olimp

După ce a a rămas fără ștrandurile din București, preluate de actuala soție a lui Cristian Borcea, Mihaela Borcea deține în prezent un hotel în stațiunea Olimp, de care se ocupă însă cot la cot cu Valentina Pelinel. Aceasta din urmă se implică serios în promovare, dar și-a băgat nasul și în bucătăria complexului de la malul mării, unde s-a pozat alături de Chef Cătălin Scărlătescu.

'Mihaela a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui', au declarat pentru playtech.ro, apropiații familiei.

Alina Vidican și Mihaela Borcea și-au refăcut viața

După ce Cristi Borcea a decis să divorțeze de Alina Vidican pentru a se căsători cu Valentina Pelinel, cea pe care o numește marea lui dragoste, fostele sale soții, cu acordul lui, și-au refăcut, la rândul lor, viața.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.