Primarul Mihai Chirica, la braț cu soția interlopului Petronel Corduneanu la un parastas în cimitir

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.11.2022 - 12:58
Mihai Chirica, la braț cu Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu la un parastas organizat în Cimitirul Eternitatea din Iași Foto: Facebook
La parastasul la care a participat și Mihai Chirica s-a cântat și la pian în cimitir Foto: Facebook
Alina Filip (stânga), soția lui Petronel Corduneanu, participă la parastasele organizate de Gianina Poroșnicu (centru) în Cimitirul Eternitatea Foto: Facebook

Parastasele organizate la Cimitirul Eternitatea din Iași au devenit evenimente mondene la care se face o adevărată paradă a modei, și de la care primarul Mihai Chirica este nelipsit. El s-a pozat cu soția interlopului Petronel Corduneanu, arestată acum într-un dosar de cămătărie.

SHARE

La unul dintre parastase, organizat de avocata Gianina Poroșnicu, primarul Mihai Chirica   s-a fotografiat la braț cu Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, unul dintr interlopii periculoși ai României, arestat acum într-un dosar de cămătărie. De altfel, și soția interlopului, Alina Filip a fost plasată în arest la domiciliu în același dosar de cămătărie. 

Citește și: Cum a ucis românca Diana cu „respirația diavolului" un campion irlandez la dans pentru a-i lua banii

La un parastasul cu pricina cineva cântă la un pian chiar în cimitir, toți participanții sunt îmbrăcați elegant și cu zâmbetul pe buze. Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al Alinei Filip. 

Citește și: Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu era ridicată de polițiști în urmă cu câteva luni pentru că a încercat să influențeze martori care dădeau declarații împotriva soțului său.

Alina Filip (stânga), soția lui Petronel Corduneanu, participă la parastasele organizate de Gianina Poroșnicu (centru) în Cimitirul Eternitatea. Foto: Facebook

Scandal între frați și soții în clanul Corduneanu

Afacerile dubioase ale clanului Corduneanu au ajuns să-i învrăjbească chiar și pe frații și nevestele care fac parte din acest grup. Adrian Beleaua Corduneanu și soția lui, Ramona, o acuză pe Alina Petre, soția lui Petronel Corduneanu, că ar fi păcălit un proprietar din Iași.

Citește și: Pardalian, Piedone, Paris, Țane și Nat din clanul Sadoveanu, sub control judiciar pentru șantaj

Alina și Petronel Corduneanu sunt cercetați într-un dosar penal după ce ar fi șantajat o femeie din anturajul său care scotea bani proveniți din fapte ilegale. Pentru a li se pierde urma, banii erau trimiși prin Western Union.

Citește și: Hoți români, acuzați că au readus COVID în Islanda: Au fugit din carantină și au infectat polițiștii

La un moment dat, femeia care scotea banii a refuzat să mai facă acest lucru, iar Petronel Corduneanu a amenințat-o că o bate dacă nu continuă să îi facă acest serviciu.

Banii respectivi ar fi provenit din diferite activități ilicite care s-ar fi desfășurat în diverse state din Europa.

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, susține că se simte șantajată și că nu ar fi prima dată, după ce a cumpărat o casă în cea mai scumpă zonă Iașului. Casa are o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, și se află pe strada Sfântul Andrei, acolo unde prețurile sunt printre cele mai mari din Iași.

Citește și: Cum a căzut interlopul Dorel Chiroaica, membru marcant al grupării Garda de Fier

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Petronel Corduneanu și soția, Alina Filip, arestați într-un dosar de cămătărie

Florinel și Petronel Corduneanu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce soția lui Florinel, Mihaela Diana a fost arestată la domiciliu. Alături de ai au mai fost arestați șialți membrii ai familiei.

Citește și: VIDEO Mormane de bani din cămătărie, găsite acasă la interlopul Adrian Beleaua Corduneanu

"Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţii Rusu Gheorghe, fost Corduneanu zis “Gelu”, Baban Ioana Loredana, Corduneanu Mihai, Corduneanu Bogdan, Stoian Marius, Vatamanu Lucian Gabriel, Călin Vasile, fost Corduneanu, Vieru Ana – Maria", se arată în decizia Tribunalului Iași. 

În același dosar a mai fost arestat și Constantin Alexandru Dolcan care mai era cercetat și pentru trafic de droguri.

Citește și: Un tânăr de 16 ani a slăbit de la 100 la 46 de kg cu un tratament naturist. Inima abia îi mai bătea

În schimb Adrian "Beleaua" Corduneanu și soția sa, Ramona, au fost plasați sub control judiciar, de către judecătorii Curții de Apel iași.

Mihai Chirica și Alina Filip s-au fotografiat în urmă cu câteva săptămâni, soția lui Petronel distribuind mândră imaginile pe Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te