PNL cere demisia viceprimarului Capitalei, după ce Bădulescu a înjurat un consilier USR

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 12.12.2018 - 17:10
Aurelian Bădulescu nu este la prima înjurătură. Foto Inquam Photos/Alberto Groșescu

Vicepreședintele PNL București Gabriel Dumitrașcu cere demisia viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu, după scandalul izbucnit într-o ședință a Comisiei de Sănătate din cadrul Consiliului General al Municipiului București, care a avut loc marți.

SHARE

„Viceprimarul Bădulescu este un specimen care nu are ce căuta în administrație. Comportamentul său este unul de maidan și nicidecum, comportamentul unui om care ar trebui să se ridice la înălțimea funcției sale. Viceprimarul Bucureștiului trebuie să fie un om onest, civilizat și un bun profesionist. Cât despre performanță profesională și rezultate le vedem și simțim cu toții.  Deja este însă prea mult.  Bădulescu, afară din administrație!", a declarat Gabriel Dumitrescu, potrivit unui comunicat emis de PNL.

Ana Ciceală, consilier USR in Consiliul General al Municipiului Bucuresti a convocat, marți, Comisia pentru Sănătate și protecție socială a municipiului București, unde a invitat-o și pe primarul general Gabriela Firea. Ședința a vizat drama de la Maternitatea Giulești (spital aflat în subordinea Primăriei București), unde aproape 40 de nou-născuți au fost infectați cu stafilococ auriu. Primarul general l-a delegat la Comisie pe unul dintre viceprimari, Aurelian Badulescu.
După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă, viceprimarul PSD a înjurat-o pe Ana Ciceală. Mai mult, Bădulescu a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei și l-a semnat, potrivit comunicatului.

„Colegii mei din USR București mi-au relatat, aseară, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte în prim-plan. Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate și protecție socială a municipiului București, unde a invitat-o și pe Gabriela Firea. Ședința a vizat drama de la Maternitatea Giulești (spital aflat în subordinea Primăriei București), unde aproape 40 de nou-născuți au fost infectați cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (după ce veți citi continuarea veți înțelege, sper, de ce nu-i scriu și numele).

Citește și Fabrica de interzis manifestații patronată de viceprimarul Bădulescu, în numele Gabrielei Firea

Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure ”de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru ”a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteți vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile)”, a notat Mihai Goțiu, senator USR.


Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te