FOTO Negul colonelului Paraschiv nu știe GDPR și-l dă de gol

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 15.08.2018 - 10:11
Dirijorul jandarmilor de vineri seara/FOTO: Nick Stavre

Nu doar că asemănarea fizică dintre personajul în alb din Piața Victoriei și colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv este izbitoare, dar un anume amănunt pare să fie decisiv: o excrescență/un neg pe obrazul drept al ambelor personaje.

SHARE

În fotografia devenită virală făcută de Nick Stavre și postată aici, se vede cu claritate că, pe obrazul drept al bărbatului îmbrăcat în alb, există o excrescență/un neg.

Cum obrazul drept, în acel cadru, se află în lumină directă, excrescența respectivă trimite o umbră lungă spre gură și, astfel, devine și mai vizibilă.

În exact același loc pe față, conform fotografiei oficiale de pe site-ul Jandarmeriei, are o excrescență/un neg și colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv. 

Ceea ce face foarte puțin probabil ca între cele două personaje să nu existe nici o legătură. 

Mai precis, e foarte puțin probabil ca cele două fețe să nu fie ale unuia și aceluiași cetățean: șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Răzvan-Cătălin Paraschiv.

Iată și fotografiile alăturate.

Conform unui răspuns oficial al Jandarmeriei Române pentru Hotnews.ro, stabilirea identității bărbatului în alb din Piața Victoriei ar încălca regulamentul de protecție al datelor personale.

Citește și: EXCLUSIV Coordonatorul agresiunilor Jandarmeriei, doctorat dubios în bătăi de stradă

„Cercetări privind performanţa în pregătirea şi evaluarea personalului din forţele speciale" se numește teza de doctorat a colonelului Cătălin-Răzvan Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și cel care ar fi coordonat operațiunea de asalt de vineri seara.

Citește și: Jandarmeria rămâne fără șef: împuternicirea lui Sebastian Cucoș expiră azi

Jandarmeria Română rămâne șef în plin scandal legat de intervenția brutală din data de 10 august. Actualul ei comandant, Sebastian Cucoș a fost împuternicit la comandă, prin ordin al ministrului Carmen Dan, de două ori și nu poate primi al treilea mandat. 

Citește și: FOTO: Mărturii ale victimelor de la protest: „Am fost împușcat cu gloanțe de cauciuc în stomac”

Peste 30 de oameni au depus plângeri penale la Parchetul Militar în urma intervenției brutale a jandarmilor de vineri din Piața Victoriei. Victimele povestesc cum au fost împușcate cu gloanțe de cauciuc, rănite de grenade defensive sau lovite cu bestialitate de jandarmi. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.