Nu doar maneliștii l-au vizitat pe "Beleaua" Corduneanu în arestul la domiciliu. Au fost și mascații

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.05.2022 - 15:30
Adrian Beleaua Corduneanu are din nou probleme cu mascații Foto: Facebook

Mascații au dat peste interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu chiar în timp ce acesta este arestat la domiciliu. Ar fi vorba despre un nouă plângere penală pentru amenințări.

SHARE

Interlopul Adrian Beleaua Corduneanu se află în arest la domiciliu de aproximativ o lună, măsura find luată într-un dosar în care este acuzat că a amenințat un om de afaceri pentru ca aceasta să plătească o datorie mai veche. 

Citește și: VIDEO Tzancă Uraganu, concert acustic în sufrageria lui "Beleaua" Corduneanu, arestat la domiciliu

Cât a fost în arest la domiciliu, Adrian Corduneanu a organizat mai multe petreceri, iar de ziu lui i-a cântat manelistul Tzancă Uraganu. 

Citește și: VIDEO Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu a șantajat un vânzător de hamburgeri. A fost arestat

Astăzi însă, l-au vizitat mascații de la poliție care au efectuat o percheziție într-un nou dosar în care este acuzat că ar fi amenințat mai multe persoane și a tulburat ordinea și liniștea publică.

"Astazi, 20 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun", arată autoritățile.

Dosarul de șantaj al lui Corduneanu

Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu i-a cerut 1.000 de euro, drept "pedeapsă" unui om de afaceri care vânduse un fast-food care făcea hamburgeri.

Citește și: Clanul Ghenosu: crime, tâlhării, șantaj, proxenetism, atacuri armate. Cum au fost prinși interlopii

Un ieșean care vânduse o firmă cu datorii s-a trezit cu interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu pe cap, acesta cerându-i suma de 1.000 de euro, drept pedeapsă.

Potrivit anchetatorilor, Corduneanu ar fi şantajat un fost şef de galerie al clubului de fotbal Politehnica Iaşi, care ar fi vândut o firmă cu tot cu datorii către un apropiat al lui Corduneanu 

Cel care preluase firma cu datorii a apelat la Corduneni pentru a recupera banii. Apoi, Adrian Corduneanu și fostul patron al firmei s-au întâlnit. După ce a înmânat interlopului suma de 2.000 de lei, fostul paron a mers direct la poliție unde a făcut un denunț. Firma acestuia vindea hamburgeri.

Citește și: VIDEO Cum ia Poliția peste picior urmăritul general Mircea Nebunu din Milano: Să-l mâncați pe ăsta

Un fost boxer, patronul unei florării din Iași, a fost partenerul lui Adrian Corduneanu în șantaj. Acesta s-a predat după ce a aflat că Adrian Corduneanu a ieșit din arest. Călin Dumitru se numește individul care ar fi fost complice în șantajarea omului de afaceri de la care Adrian Corduneanu ar fi vrut să obțină 1.000 de euro. Călin Dumitru a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior a fiind plasat sub control judiciar. Se pare că individul i-ar fi spus afaceristului șantajat de Adrian Corduneanu că ar fi bine să plătească, să nu apară probleme.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te