Cele mai bune glume cu Liviu Dragnea și asasinii săi

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 22.08.2018 - 16:48

Liviu Dragnea a susținut, marți seara, la Antena 3, că anul trecut a existat o tentativă de ucidere a sa. Nu a durat mult până la primele reacții de ironie ale românilor, care și-au pus din nou la încercare simțul umorului și au reușit să trasforme tragedia, în comedie.

SHARE

„Cică un asasin chiar a tras. Glonțul a trecut la mustață.”

„Evident că Șerban Nicolae are poze cu cei patru asasini și Dragnea.”
„Am aflat, pe surse, cine sunt cei patru asasini fioroși care au venit la București, s-au cazat la Athenee Palace și au vrut să îl ucidă pe Livache.” 

Nu cred că erau patru asasini. Banuiala mea că erau trei și un frizer. Prima victima ar fi fost hamsterul.”

 „Și poporul român are 4 asasini :) Ne omoară Lehamitea, Hoția, Pupincurismul și Prostia. #moarteapasiunii”.

 „Ești killer profesionist dacă stai cel puțin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi și parcare platită.

Dacă în fișa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business, iar după al doilea Jack arăți vagaboandelor din night-club poza țintei și întrebi fioros unde-l poți găsi pe țăran.

Te interesezi la recepție unde-i cel mai apropiat magazin de arme, dar te mulțumești cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumusețare când ți-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv”.

 „Patru asasini mi-au dat follow pe Facebook. I-am blocat. Liviu Dragnea.”

 „Cei patru asasini erau trei: Soros si Grivei”.


 „Cred că ați văzut filme SF din acelea în care un personaj e trimis din viitor ca să omoare pe cineva care urma să distrugă omenirea sau să producă vreun alt eveniment nefast. Ei, bine, cei patru asasini de care vorbea Liviu Dragnea nu erau străini. Erau patru membri în organizația secretă PSD, aflată în ilegalitate, trimiși din anul 2100 de Ion Iliescu pentru a-l împiedica pe Liviu să distrugă partidul în lunile care urmează.” 

„Orice om îi e frică de 4 asasini”


Nici hotelul Athenee Palace nu a scăpat de valul de ironizări, acesta primind un număr foarte mare de recenzii pe pagina de Facebook, de la anunțul președintelui PSD. Iată câteva dintre cela mai inspirate: 

„Bună ziua. Suntem patru băieți din străinătate, în delegație. Aveți camere libere la etajele superioare, cu vedere către Alexandria, Teleorman?”

„Cu siguranță, cel mai bun loc pentru asasinii care îl caută pe Dragnea. Nu există o ascunzătoare mai bună în tot orașul.”

„În numele asasinilor lui Dragnea: Hotelul e atât de bun încât am uitat de ce am venit.”

„Mă scuzați, anul trecut am stat la camera 214. Ați găsit, poate, vreo armă sub pat?”

„Locația perfectă pentru grupuri de 4 profesioniști, dintr-aceia care muncesc undeva în Europa pe salariu decent.”

„Pe viitor ar fi bine să prezentați prognoza meteo, viteza vântului, umiditatea aerului. De asemenea, să oferiți acces la terasă doar în grupuri de 4.”


Foto: Facebook/ Pisici Politice

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.