La ce număr suni dacă ai o nemulțumire față de Wizz Air? Te costă 2 euro/ minutul

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 19.02.2024 - 20:47
Unde suni dacă ai o problemă legată de Wizz Air Foto: pixabay.com - rol ilustrativ

Mulți români care au zburat cu aeronavele Wizz Air au spus că atunci când au dorit să ia legătură cu reprezentanții companiei pentru a le semnala nemulțumirile lor, au descoperit că numerele de asistență sunt suprataxate.

SHARE

Mulți clienți români ai Wizz Air spun că au întâmpinat probleme atunci când au fost nevoiți să contacteze compania pentru zborurile amânate și nu numai.

Cei de la Wizz Air le pun la dispoziție clienților un chat în limba engleză. Însă unele persoane ar putea întâmpina dificultăți. Mai este și un număr de telefon cu taxă. Un singur minut costă 2 euro, astfel că cei mai mulți renunță să mai sune. 

Citește și: Cum iei bani când Tarom, Wizzair, Ryanair îți întârzie zborul fără să apelezi la firme de recuperare

Însă compania are numere cu taxare normală, dar acestea sunt bine ascunse în site, iar apelarea în limba română se face după un anumit program.

La ce număr suni dacă ai o nemulțumire față de Wizz Air? Te costă 2 euro/ minutul

Iar în acest caz trebuie să știi exact ce ceri, altfel vei fi pus să suni la alt număr.

”În caz că nu știați, Wizz Air are și numere de asistență cu tarife normale. De exemplu, pentru cazul în care vi se anulează zborul și "to add insult to injury" trebuie să sunați la un număr cu suprataxă de 2 euro pe minut ca să vă rezolvați problema pe care au creat-o tot ei.

Sunt aproape imposibil de găsit aceste numere dacă nu știți exact ce căutați, dar ei le numesc "Asistență Specială" și sunt disponibile și pe pagina lor web, foarte bine îngropate (link în comentarii).

Pentru România e: 031.229.4796 cu program L-V:  09-18 limba română, dar pentru limba engleză e non-stop, L-D”, a scris Dragoș Vana, fondatorul Graphs.ro pe Facebook.

Informația a primit foarte multe aprecieri pe Facebook, însă cineva a venit și a subliniat că dacă suni la acest număr pentru o altă situație decât zboruri întârziare sau anulate, operatorii îți închid telefonul.

”Doar să menționez, dacă suni la acest număr pentru orice altceva decât zboruri întârziate sau în cazul meu, a fost o anulare... practic te închid.

Citește și: Laura Codruța Kovesi cere despăgubiri de la compania WizzAir pentru 20 de ore întârziere

Le-am folosit când a fost toată drama cu anulările de zbor și zborul meu a fost anulat, am păstrat acea bucată de hârtie și am folosit-o din nou pentru a întreba în numele unei prietene care și-a pierdut ochelarii într-un zbor și mi-au spus să sun înapoi la numărul lor normal (unul premium).

Și asta a fost inutil, după ce am așteptat la coadă pentru totdeauna, mi-au spus că trebuie să contactez direct aeroportul”, a comentat o persoană.

”003616777521 e nr de Ungaria (fără suprataxă, se consumă minutele internaționale), dar are operatori și în limba română, engleză, italiană. Eu am sunat pentru rambursare în cazul unui zbor anulat. Operatorii au răspuns repede”, a scris altcineva.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te