Interlopul Romi Neguș s-a trezit cu mascații la ușă. ”Am avut o dimineaţă neplăcută”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 07.08.2023 - 13:11
Romi Neguș s-a plâns pe Facebook că a fost ”călcat” de DIICOT Foto: ebihoreanul.ro
Mesajul lui Romi Neguș

Interlopul Romi Neguș s-a plâns zilele trecute că s-a trezit cu mascații peste el în casă. Era vorba despre o acțiune a procurorilor DIICOT Cluj care au făcut 44 de percheziții într-un dosar de trafic de droguri. El a șters postarea ulte

SHARE
Interlopul Romi Neguș a vrut să fie din nou în centrul atenției. El s-a plâns pe Facebook de faptul că mascații au intrat peste el în casă deși nu făcuse nicio infracțiune.
 
Ulterior a șters postarea. 

Interlopul Romi Neguș s-a trezut cu mascații la ușă. ”Am avut o dimineaţă neplăcută”

Săptămâna trecută DIICOT Cluj a făcut zeci de percheziții Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. 
 
Anchetatorii n-au deconspirat pe cine au „vizitat” în judeţul nostru, dar unul dintre cei „călcaţi” de procurorii antidrog este chiar liderul clanului Neguş, Romulus Markovics, potrivit ebihoreanul.ro.

De altfel, Romi s-a plâns pe Facebook de vizita inopinată a mascaţilor, postând şi imagini de pe o cameră de supraveghere în care se vede duba plină de luptători cu cagule luându-i „cu asalt” vila.

Citește și: Fratele interlopului Romi Neguș cât pe ce să fie liber după 15 ani de închisoare. A ucis un albanez

„Am avut o dimineaţă neplăcută. Dacă am prieteni la Cluj şi la Târgu Mureş şi în toată ţara nu înseamnă că fac şi infracţiuni”, a scris Romi, ştergând ulterior şi postarea, şi înregistrarea, ca şi când ar fi fost o ruşine că ditamai șeful interlop se declară cetăţean onorabil.

Oricum, după cum zic anchetatorii, deşi i-au percheziţionat casa, Romi Neguş nu este nici suspect, nici inculpat în cauză. Cel puţin deocamdată...

Comunicatul DIICOT din ziua în care spune Romi Neguș că a fost ”vizitat” de mascați

”La data de 01.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității

Organizate Cluj pun în aplicare 44 de mandate de  percheziție domiciliară, în locații situate pe raza județelor Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc,

 deținere fără drept de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Citește și: Interlopul care l-a lăsat fără două degete pe Bebino, l-a supărat, din închisoare, pe Romi Neguș

În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane au comercializat în mod repetat, consumatorilor de pe raza județului Cluj și a județelor limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate  Oradea, Timișoara, Mureș, Alba, Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița - Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad, Satu Mare, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj -  Serviciul de Investigații Criminale și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița – Năsăud.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Italia. E urmărit internațional

La activități participă și jandarmii grupărilor mobile de jandarmi Cluj și Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi prezumţia de nevinovăţie”, se arată în comunicatul DIICOT.

Citește și: Care sunt cele mai periculoase cartiere din România. Ferentari este abia pe locul 14

Interlopul Romi Neguș, pe numele său real Romulus Markovics, este  finul lui Mircea Emil Băluș, zis Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor, una dintre cele mai violente grupări interlope din România. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te