Interlopii Ciprian și Grațian Pian se pot deplasa și-n Ilfov, dar nu pot vorbi cu nepotul lui Emi

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.05.2022 - 19:34
Interlopii Ciprian și Grațian Pian, se pot deplasa și-n Ilfov, dar nu pot vorbi cu nepotul lui Emi / FB
Interlopii Ciprian și Grațian Pian, se pot deplasa și-n Ilfov, dar nu pot vorbi cu nepotul lui Emi Foto: Facebook

Liderii clanului Duduianu, Ciprian și Grațian Pian, aflați sub control judiciar, nu aveau voie să părăsească Bucureștiul. Acum, instanța le-a permis să se deplaseze și în Ilfov, dar nu le-a dat voie să ia legătura cu unul dintre martori.

SHARE

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian (foto sus) și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard și au fost arestați.

Citește și: VIDEO Anaser Duduianu, urmărit internațional, atac la clanul Vasiloi pe TikTok, din SUA

Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian și pentru Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian sunt cercetați în mai multe dosare și au fost arestați preventiv, apoi plasați sub control judiciar. 

Citește și: VIDEO Cum ia Poliția peste picior urmăritul general Mircea Nebunu din Milano: Să-l mâncați pe ăsta

Tribunalul București a confirmat confirmat, ieri, menținerea măsurii controlului judiciar pentru Ciprian și Grațian Pian, și menținerea în arest preventiv a lui Richard Emanuel Gheorghe, cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian.

Ionuț Drăghici, unul dintre locotenenții Duduienilor, a obținut modificarea conținutului controlului judiciar astfel încât să se poată deplasa pe tot teritoriul României.

Citește și: Grațian și Ciprian Duduianu acuzați că au vrut să-l ucidă pe asasinul lui Emi Pian, eliberați

Anterior, magistrații admiseseră cererea făcută de Ciprian și Grațian Pian de a se putea deplasa și în Ilfov, nu doar în București, în cadrul controlului judiciar.

Citește și: Anaser Duduianu, urmărit internațional, face live după live: Jur că nu mai vreau să fiu șmecher

 

 „Admite cererea inculpatului Duduianu Laurențiu de modificare a conținutului controlului judiciar, în sensul că inculpatul va avea obligația de a nu depăși limita teritorială a județului Ilfov și a municipiului București, decât cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar care a luat măsura sau în fața căruia se află cauza.

 
Admite cererea inculpatului Duduianu Vasile de modificare a conținutului controlului judiciar, în sensul că inculpatul va avea obligația de a nu depăși limita teritorială a județului Ilfov și a municipiului București, decât cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar care a luat măsura sau în fața căruia se află cauza.

Respinge, ca neîntemeiată cererea inculpaților Duduianu Laurențiu și Duduianu Vasile de modificare a conținutului controlului judiciar, în sensul de a lua legătura cu martorul Ion Aurel”, au decis, săptămâna aceasta, judecătorii.

Ion Aurel este unul dintre nepoții lui Emi Pian care a fost cu acesta în noaptea de 3 spre 4 august 2020, atunci când liderul Duduienilor a fost ucis. Ion Aurel este cel care l-a dus pe Emi Pian la spital. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te