Interlopul Joe, care i-a luat două degete cu sabia lui Bebino, cere insistent să fie eliberat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 29.05.2023 - 18:04
Interlopul Joe (stânga), care i-a luat două degete cu sabia lui Bebino, cere insistent să fie eliberat Foto: Facebook

Interlopul Cezar Petcu, zis Joe, care este închis pentru tentativă de omor după ce i-a tăiat două degete cu sabia lui marius Alecu, zis Bebino, cere de câteva luni de zile să fie eliberat condiționat. Între timp a fost arestat și Bebino după o bătaie la o nuntă.

SHARE

Cezar Petcu, zis Joe, care i-a tăiat degetele interlopului Bebino cu sabia, într-o reglare de conturi care a avut loc în cartierul Tei din București, nu mai suportă să stea la închisoare.

În momentul de față el ispășește o condamnare de 6 ani și 8 luni la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud.

Joe face parte din ”Clanul Cocalarilor”, una dintre cele mai violente grupări interlope din București.

Pe lângă eliberarea condiționată, Joe e cerut la Tribunalul Alba întreruperea executării pedepsei din motive medicale, însă solicitarea i-a fost respinsă ca neîntemeiată.

Solicitarea i-a fost respinsă, așa că s-a adresat Judecătoriei Sector 4 cu o nouă solicitare de eliberare. Această instanță și-a declinat însă, competența printr-o decizie anunțată astăzi, așa că tot la Tribunalul Alba se va ocupa de acest caz.

Și Bebino a ajuns iar în arest

Între timp, și interlopul Bebino a fost arestat după o bătaie la o nuntă. Interlopii Bebino, Aticu, Litrașu și Victor Barbu, cel care l-a tăiat pe Elvis Pian, acum câțiva ani la un botez, au făcut scandal la o petrecere din Tărtășești.

Cei patru au venit neinvitați la petrecerea dată de ziua unuia dintre copiii patronului localului. Scandalul a început când fratele sărbătoritului a cerut lăutarului să urce pe scenă să cânte. 

“Pințișorul de la Tărtășești” a fost bătut de interlopi. Aceștia aveau la ei cuțite și pistoale cu glonț. Unul dintre bătăuși l-a lovit cu un baston telescopic din metal în cap pe Marius Rusu, fratele sărbătoritului, care s-a ales cu șapte copci la cap.

bebino și Litrașu erau sub control judiciar, așa că au fost din nou arestați.

Interlopul Joe, care i-a tăiat degetele lui Bebino cu sabia, cere insistent să fie eliberat

Joe, a povestit într-un live varianta lui despre ce s-a întâmplat în timpul tentativei de omor pentru care e condamnat.

Petcu a afirmat că Bebino l-ar fi rugat în genunchi să-l lase în viață.

”Bebino, ai fost pus de prietenii tăi de la DIICOT să vorbești la adresa mea sau nu ți-ai dat seama ce ai vorbit? Nu ți-a fost rușine să vorbești așa? Ai uitat când te-am pus în genunchi și plângeai să nu te mai tai, că ai copil acasă? ”, a spus Cezar Petcu într-o filmare făcută închisoare.

”Ce să mai zic, dacă tu crezi că așa e bine, la câte probleme ai făcut...Băi, ce crezi, și Ion Creangă ar fi invidios pe tine, nici el n-a scris atâtea poezii câte scrisori ai trimis tu la DIICOT", a mai spus Cezar Petcu încurcând operele literare ale lui Ion Creangă.

Măcelul din Tei-Toboc

În 2020, Înainte să fie arestat, interlopul Marian Bejan considerat lordul drogurilor din București a intrat în conflict cu Marius Alecu, zis Bebino, membru al grupării Sportivilor.  

Citește și: Interlopul Costi Litrașu, scandal din arest, cu fratele verișoarei campioane la culturism: Sifonar

Bejan l-a angajat pe Cezar Petcu, zis Joe, un cunoscut de-al său din zona Tei Toboc, căruia i-ar fi spus că îi dă 10.000 de euro pentru viața rivalului său din cartierul Berceni.

Deoarece Joe a considerat că 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru o crimă, a acceptat să bage cuțitul în Bebino, dar să-i provoace doar răni superficiale.

Citește și: Interlopul Crețu, care a stropit o fată cu benzină și i-a dat foc, prins că băga droguri în pușcării

În ianuarie 2020, Bebino a fost atras într-o ambuscadă și a fost tăiat de mai multe persoane, pe o stradă din Tei Toboc. În urma loviturilor, acesta și-a pierdut inclusiv două degete, conform Gândul.

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia. 

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

Bebino ar fi scos cuțitul și i-ar fi tăiat gâtul lui Florin Împușcatu, unul dintre adversari. Ulterior, a fost tăiat, la rândul său, pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete. Tot atunci, Marian Romeo Mitică, zis Chioru, care îl însoțea pe Bebino, a reușit să scape cu fuga.

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te