În ce a băgat proxenetul Papițoi 400.000 de euro făcuți în patru ani cu șase fete amăgite

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.01.2021 - 14:35
Papițoi Foto: opiniabuzau.ro

Cunoscut sub numele de Paițoi, un proxenet și concubina sa au exploata sexual șase tinere în Germania și Elveția. Ele erau amăgite prin metoda "Lover boy".

SHARE

În perioada 2016 - 2021, şapte persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani au pus bazele unei rețele internaționale de prostituție. 

Liderul este un râmnicean de 34 de ani, cunoscut în zonă drept ”Papiţoi”, care ar fi implicat-o în afacere inclusiv pe concubina sa. 

Citește și

Selly, cu 189km/h în Mercedes pe autostradă. A rămas fără carnet, a mers în instanță, a pierdut

Acesta a agățat prin metoda ”Lover Boy”, şase tinere, pe care le-a dus în Germania şi ulterior în Elveţia, unde le-a forţat să se prostitueze.

”Victimele erau atrase cu promisiunea întemeierii unei familii, deziderat ce era condiţionat de acumularea prealabilă de importante sume de bani, sume ce nu ar fi putut fi obţinute în alt mod decât prin practicarea prostituţiei.  Interesul real al proxenetului era dezvăluit pe durata desfăşurării activităţii de prostituţie, când victimele erau supuse la presiuni din ce în ce mai mari pentru obţinerea de venituri cât mai consistente, presiuni însoţite în cele mai multe cazuri de corecţii fizice”, conform DIICOT.

Papiţoi a băgat banii în imobile şi autoturisme de lux pe numele părinţilor săi, care sunt complici în spălarea banilor.  Prejudiciul a fost estimat la 400.000 de euro de către anchetatori.

Citește și

Țiriac a jignit-o iar pe Serena. Soțul sportivei: Fetiţa mea are mai multe titluri decât acest clovn

”Sumele de bani obţinute din activitatea infracţională erau investite de către suspecţi în imobile ori autoturisme de lux, bunuri ce erau achiziţionate pe numele lor ori pe numele altor persoane şi revândute ulterior, urmărindu-se, astfel, ascunderea sau disimularea originii ilicite a acestora”, se arată în comunicatul DIICOT.

Doi dintre complicii lui Papiţoi au fost prinşi când se pregăteau să plece din ţară. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Buzău, sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare de bani.

 
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.