Grațian și Ciprian Pian rămân închiși, la un an și 5 luni de când au vrut să-l răzbune pe Emi Pian

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.01.2022 - 18:15
Grațian și Ciprian Pian rămân închiși l-a un an și 5 luni de când au vrut să-l răzbune pe Emi Pian (foto stânga) Foto: Facebook

Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian și Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian au crut din nou liberarea condiționată, însă nu au reușit să o obțină nici acum. Între timp ei au mai fost condamnați într-un alt dosar.

SHARE

Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian și Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian, închiși la Penitenciarul Giurgiu, au solicitat din nou liberarea condiționată. 

Citește și: Fiul patronului unei firme de pază, înjunghiat în cap de fiul unui interlop dezvoltator imobiliar

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard și au fost arestați.

Citește și: Cum a reușit un român să ajungă polițist sub acoperire la New York

Judecătoria Slobozia i-a respins, din nou, lui Laurențiu Duduianu cererea de liberare condițonată ca fiind neîntemeiată, dar a admins propunerea comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate, de amânare la termen, respectiv la data de 11.02.2022, conform Newsweek. 

Citește și: A apărut „Săpunul pentru interlopi". Câte mii de euro costă 110 grame și cine îl vinde

Judecătoria Giurgiu a amânat pronunțarea în cazul lui Vasile Duduianu pentru data de 3 februarie.

Citește și: Poezia în care vaginul e „o mașinărie războinică" naște dispute. Autoarea a luat premiul Eminescu

Avocații interlopilor a susținut  că de la luarea măsurii arestării preventive, inculpatul Duduianu Vasile a avut un comportament ireproșabil și că nu ar nicio dovadă cu privire la săvârșirea infracțiunii.

Citește și: Deputatul Ciubuc (AUR) vrea explozibili puși pe podurile de la granița de est și tranșee de 4 metri

"Un alt coinculpat este văzut într-o singură imagine în care lovește, dă cu bastonul telescopic în persoana vătămată, încercând să-l deposedeze de baioneta pe care o avea în mână, baioneta care l-a și ucis pe fratele inculpatului.  

Citește și: Ce au căutat mascații la Clanul Duduianu tocmai când Ciprian și Grațian Pian se ceruseră în libertate

Or, în aceste împrejurări, fără nicio probă, doar ca să-și arate respectul față de judecător și pentru a da curs celor din celulă ce îi spuneau că o să stea în pușcărie mulți ani, inculpatul a optat pentru procedura simplificată", a susținut avocatul lui Vasiel Duduianu.

„Inculpatul Duduianu Laurențiu a fost trimis în judecată pentru că a lovit persoana vătămată cu mânerul unui cuțit în bărbie, respectiv cu un obiect inapt să ucidă, într-o zonă nevitală", a spus avocatul său.

Condamnați pentru că au tras cu pistolul într-un alt interlop la un botez

Laurențiu Duduianu, zis Grațian Pian și Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian au fost condamnați definitiv la patru luni de închisoare, după ce au tras cu pistolul în Victor Barbu, care-l înjughiase în gât pe Elvis Pian, un alt frate de-ai lor. Victor Barbu a fost și el condamnat la patru ani și jumătate de închisoare plus plata unor despăgubiri de 15.000 de euro lui Elvis Pian.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te