Observatorii referendumului glumesc: „A intrat una în secție și s-a închinat de trei ori”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 06.10.2018 - 12:33

Mai mulți observatori și membri ai comisiilor electorale din țară au ales o variantă comică prin care anunță, pe Facebook, care este situația la votul pe referendumul privind căsătoria.

SHARE

 Prezentăm, mai jos, câteva dintre postările unora dintre observatori: 

 „Patru pensionari au votat între orele 7.00 și 8.00. Se anunță o zi plină”. 

„Cinci voturi într-o oră jumate. Hai că se poate! #statiacasa” 

„Trei votanți din 1.842 de nume înscrise pe listă până scum, ora 9.10 AM, născuți între 1950 și 1959, doi bărbați și o femeie. Sector 1, București. #statiblanzi” 

„Ora 9, zero voturi”. 

„A intrat una în secția de votare și s-a închinat de trei ori. E foarte funny aici”. 

„Și la mine o fost 3 până acum. Mai bine dormeam astăzi și veneam mâine.” 

„La mine în secție delegatul ALDE a pus muzică rock de pe laptopul lui. Președintele de secție spune că ar trebui niște muzică patriotică și că nici măcar nu știe dacă e voie cu muzică.”

„Reprezentatul ALDE: totul e să nu dea ăștia ordonanță să venim și luni.”

„Șomăm în așa hal în secție, încât ne-ar bucura și un microbuz cu votanți multipli, să ne mai dezmorțim. 9.15, trei persoane în total.”

„Gata, am aranjat secția, am sigilat ieșirile, e totul pregătit să nu veniți.”

„Jurnal de delegat în sectie de sat. În așteptarea primului votant, membrii secției povestesc care din localitate a trăit cu capra, care cu motanul, care cu măgăreață. Acum au ajuns la păcatele popilor. Dacă nu v-ați băgat delegați în rural, ați ratat o mare experiență”.

„La mine în secție delegatul ALDE a pus muzică rock de pe laptopul lui. Președintele de secție spune că ar trebui niște muzică patriotică și că nici măcar nu știe dacă e voie cu muzică.”

„Am pus Digi live pe laptop la toată secția, sunt idolul comisiei, sfârșitorul plictiselii. Inițial se votase Antena 3 dar noroc că nu le merge live-ul direct pe site.”

„Aș da drumul la grătar și la ceaun, dar nu vreau să crească prezența la vot.”

„L-am rugat pe agentul de pază să nu mai permită accesul în secție a mai mult de 4 persoane simultan. I-au dat lacrimile. De râs!”

„11 votanți până la 12.12. De o oră nu ne-a mai deranjat nimeni. Între timp a venit mâncarea statului, o ceafă de porc foarte bună, cu cartofi prăjiți și o sălățică de castraveti, și șnițelul de la USR. Unde să mai intre și asta? Ne e somn. Aș merge acasă să bag un somn vreo trei ore și mă întorc după aia.”

„Băi, băiatule, ce haloimăs! A venit o doamnă să voteze. S-a semnat frumos, i s-a lipit sticker pe buletin. Când i-am dat buletinul de vot, s-a crucit. «Cum adică? Ce-i asta cu ''sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?'' Eu n-am venit pentru așa ceva! Nu mai vreau să votez!»
Niciuna dintre noi, inclusiv președinta de secție, nu știa ce să îi spună. A intrat femeia în cabină și a anulat votul.
Na la democrație, na!”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.