Fugarul Anaser Duduianu, executat pentru că nu și-a plătit telefonul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.07.2021 - 11:55
Fugarii Lindon și Anaser Duduianu, la Londra, anul trecut. Anaser, executat acum pentru că nu și-a plătit telefonul Foto: Facebook

Interlopul Florin Duduianu, zis Anaser, dat în urmărire internațională din vara anului trecut, a fost obligat în instanță să-și achite facturile restante la o companie de telefonie mobilă. Fugarul urmează să fie executat silit.

SHARE

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului trecut.

Citește și: Legăturile periculoase ale Anei Maria Prodan cu Cordunenii și Cămătarii. Reghe are de ce să se teamă

Însă Anaser Duduianu se afla în Anglia, la Birmingham, încă din luna mai, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îl trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară.

Citește și: Iubita cu macetă a posesorului de BMW care a atacat cu crosa de golf, reținută. Bătăușul, eliberat

În noaptea de 25 spre 26 septembrie, în orașul englez Birmingham au avut loc o serie de incidente în care au fost implicați interlopi români, inclusiv Anaser.

Newsweek România a solicitat Departamentului de Poliție West Midlands, în a cărei jurisdicție este și orașul Brimigham, informații despre cei doi fugari.

Polițiștii britanici ne-au răspuns că nu au nicio informație despre Florin și Ștefan Duduianu.

Citește și: Anaser și Lindon Duduianu își fac de cap în Anglia

Executat silit pentru că nu și-a plătit telefonul în România

După ce a fugit din țară, Anaser nu și-a mai plătit facturile la telefonul mobil, iar compania la care este abonat a mers în instanță pentru a-și recupera banii. 

Judecătoria Sectorului a decis să-l oblige pe Anaser să-și plătească datoria de 3.500 de lei, iar dacă nu o va face, ceea ce este foarte puțin probbabil, interlopul va fi executat silit. Dacă Anaser are bunuri pe numele lui în România, acestea vor fi scoase la vânzare pentru a fi recuperată suma de 3.559 de lei. 

Citește și: Most wanted de România. Urmăriţi internaţional, dar liberi
 

„Admite în parte cererea de valoare redusă formulată de reclamanta SC … SA, în contradictoriu cu pârâtul DUDUIANU FLORIN. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 3.559,62 lei, reprezentând contravaloare facturi neachitate.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 200 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare.

 
Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 23.06.2021”, se arată în decizia Judecătoriei Sector 1. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te