Firea se victimizează pe Facebook după o „operație dificilă” la colon

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 11.04.2019 - 12:49
Gabriela Firea Foto: Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a suferit, în urmă cu două săptămâni și jumătate (pe 21 martie- n.red.), o „intervenție chirurgicală dificilă la colon”, la Spitalul Cantacuzino din Capitală, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

SHARE

Pe 29 martie, într-o postare pe rețeaua socială publicată în ziua externării, Gabriela Firea nu a menționat că ar fi fost vorba de o operație de colon, ci o intervenție chirurgicală pentru o ocluzie intestinală.

Cu acel prilej, primarul Capitalei a precizat că ”a suferit săptămâna trecută (tot pe 21 martie- n.red.) o intervenție chirurgicală din cauza unei ocluzii intestinale și s-a externat în cursul zilei de miercuri, potrivit unei postări a acesteia pe Facebook, scrisă într-un ton emoțional și victimizator.

Ambele postări, și cea din 29 martie și cea de miercuri, 10 aprilie, sunt pe un ton emoțional, victimizator și, pe alocuri, chiar agresiv, la adresa celor care o vor ”plecată” și îi ”caută deja înlocuitori”. 

Iată postarea de astăzi:

”Deși au trecut doar 2 săptămâni și jumătate de la intervenția chirurgicală dificilă la colon, la care am fost supusă, la Spitalul Cantacuzino din Capitală, de luni mi-am reluat activitatea la birou. Multă muncă, multă implicare, consum nervos. Dar, merg înainte, nu mă plâng și nu mă abat niciun milimetru de la ce am promis. Azi circula un zvon otrăvit prin mediul politic și presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunța demisia în curând, se caută deja și înlocuitori. Sunt convinsă că mulți m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit rețelele de interese obscure din Primaria Generală. Dar sunt și mai mulți, oameni de bună credință și onești, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârșit, iar la anul să candidez din nou.

 

Pe 29 martie, Firea a postat pe Facebook:

„A sosit și ziua mult asteptată a externării din spital, după interventia chirurgicală de săptămâna trecută! Sunt momente în viață în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunostința pe care o port în suflet. Cumpenele nu se programează. Sunt zile în care te poți prăbuși fără voie, deși toată lumea te știe puternic. Sunt ore în care totul scapă de sub control și minute decisive pentru tot ce va urma. Fără OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea și chiar viața mea”.  

Ea le-a mulțumit „desăvârșiților profesioniști” si „oamenilor cu un caracter deosebit, care m-au salvat” : Conf. Univ. Dr. Iulian Brezean - Managerul Spitalului Dr. I. Cantacuzino, Clinica de Chirurgie I.Juvara, Dr. Sorin Petrea - Director Medical, medic primar, Dr. Eduard Catrina - medic primar, Dr. Mihaela Valcu - medic primar, Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Gabriela Firea a relatat că s-a simțit rău timp de trei luni timp, iar joia trecută (pe 21 martie-n. red.) ar fi fost internată cu diagnosticul ocluzie intestinală și operată de urgență.

În decembrie anul trecut, ea a relatat că a suferit o intervenție chirurgicală laparoscopică și a urmat un tratament timp de o lună de zile, apoi a revenit „la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal”. ”Slavă Domnului că nu a fost o afecțiune si mai gravă sau cu urmări, care să fi trebuit a fi parcurse (sic!) perioade de tratament și mai îndelungate!”, a scris Firea.

Primarul Capitalei le-a mulțumit și „medicilor extraordinari de la spitalele Colentina, Sanador și Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, unde am realizat, de asemenea, mai multe investigații medicale, din decembrie și până acum”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te