EXCLUSIV Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu, adus în țară. Poliția, în alertă maximă

DE Adrian Costin | Actualizat: 09.03.2021 - 08:54
Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu va fi adus în țară, iar poliția este în alertă maximă Foto: Facebook
Momentul în care Aly Sadoveanu a fost împușcat de Florin Răducanu Foto: captură video
Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu va fi adus în țară. Poliția e în alertă Foto: Facebook

Aurel Trandafir (42 de ani) , zis Aly Sadoveanu a fost executat în Anaheim, SUA, la 24 ianuarie, de partenerul său de infracțiuni, Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul. Trupul său neînsuflețit a fost adus în țară luni, în jurul orei 20.30, cu un zbor cargo.

SHARE

Cu toate că era dat în urmărire internațională pentru că avea de executat o pedeapsă de 6 ani și patru luni pentru tâlhărie în România încă din 2018, Aly Sadoveanu era în Anaheim, SUA și își continua activitatea infracțională nestingherit de atutoritățile americane. 

Citește și

Alișor Sadoveanu va fi înmormântat la Cimitirul Chitila, lângă casă. Poliția e mobilizată

 

Lăutarii îl așteaptă pe Aly Sadoveanu în Chitila. De ce e poliția în alertă maximă

UPDATE Poliția a intrat în alertă pentru că se așteaptă la o înmormântare asemânătoare cu cea a lui Emi Pian, dar și pentru că ar putea fi din nou dispute violente între clanurile de interlopi din Capitală. Trupul neînsuflețit al lui Alișor Sadoveanu a fost dus la casa acestuia din Chitila, apoi vor începe pregătirile de înmormântare, conform surselor noastre.

La casa lui Sadoveanu erau deja mai multe persoane și lăutari cunoscuți care îl așteptau încă de duminică.

Citește și

Infracțiunile clanului Sadoveanu și escrocheriile cu magie. De ce a fost ucis Alișor

 

Poliția americană nu are nicio informație despre ucigașul lui Alișor

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, cel care l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, a fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Oamenii legii au găsit maşina, dar nu și pe criminal.

 

Despre acesta au existat date că a fugit în Mexic. El a fost dat în urmărire de autoritățile americane. La un moment dat s-a vorbit și despre o recompensă de 1 milion de dolari pusă pe capul său.

Citește și

VIDEO Sexy PRM-ista de la AUR, arestată în dosarul prostituatelor din Tenerife: Am aflat cu stupoare

Momentul în care Aly Sadoveanu a fost împușcat de Florin Răducanu Foto: captură video

Nicio recompensă, doar o cauțiune de 1 milion de dolari 

La solicitarea Newsweek România, Departamentul de Poliție din Anaheim, California, a comunicat că, de fapt, nu este vorba despre o recompensă pentru prinderea lui Florin Răducanu, suma de un milion de dolari fiind cauțiunea pe care ar trebui s-o plătească Florin Răducanu dacă ar fi prins și ar dori să fie judecat în libertate. De asemenea, Poliția din Anaheim ne-a spus că ucigașul nu a fost localizat și nu există alte informații despre el.

Citește și

Vali Nebunu, conflict cu interlopul Romi Neguș: I se spune Rumeguș, căprioara. Un țăran incult

Alișor Sadoveanu stătea de câțiva ani în SUA, deși era urmărit internațional

Aly Sadoveanu și Florin Răducanu reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Aceștia puseseră la cale și o afacere prin intermediul căreia trimiteau, în țară, o parte din banii câștigați. 

Citește și

Concediu de coșmar în Mexic: închiși într-o încăpere cu un WC cu jumătate de ușă, românii aplaudau când mergea cineva la toaletă pentru ca persoana respectivă să nu se simtă prost

Newsweek România a întrebat și cum de a fost posibil ca Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, să stea pe teritoriul Statelor Unite din 2018, deși el era dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea în România.

"Noi nu ne ocupăm de încălcarea legilor imigrației, investigația noastră se referă doar la crima asupra Mr. Trandafir ", ne-a comunicat Departamentul de Poliție din Anaheim, California.

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

Conflict cu Duduienii

Nat Mincă, liderul clanului Sadoveanu, vărul lui Aly Sadoveanu, este unul dintre cei care a stat la masă cu Emi Pian în noaptea în care acesta a fost ucis, și avusese un conflict cu Duduienii cu puțin timp înainte.

Citește și

Didilă Foreman, din clanul Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete : I-a dat cuțite în gât și în inimă

Mincă transmisese mai multe amenințări Duduienilor. Dintr-un clip postat pe Youtube de interlopul din clanul Sadoveanu, acesta spune că totul a pornit de la pasiunea fiului său pentru jocuri de noroc și împrumuturile pe care grupările rivale i le ofereau.

Membrii clanului Duduianu le-au răspuns celor din clanul Sadoveanu cu mai multe clipuri postate pe Youtube, în care le-au transmis celor care au o problemă cu ei să vină să îi înfrunte față în față, nu pe internet.

Citește și

Moartea nu există: Personalități care s-au înghețat pentru a fi resuscitate în viitor

După ce Aly Sadoveanu a fost împușcat în cap , Nat Mincă a mobilizat clanul Sadoveanu pentru a afla cine stă în spatele execuției.

Primii bănuiți au fost cei din clanul Duduianu, dar se pare că membrii celor două clanuri au vorbit deja și conflictul a fost momentan aplanat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te