Două fetițe (de 10, respectiv 13 ani) au fost violate la Bârlad iar una dintre ele este însărcinată

DE Daniel Toșa | Actualizat: 16.07.2021 - 23:09
Două fetițe de 10 și 13 ani au fost violate la Bârlad, iar una dintre ele este însărcinată/FOTO: Unsplash

Două fetițe de 10 și 13 ani din Bârlad au fost violate, iar bărbații acuzați de agresiune sunt cercetați în libertate. Una dintre victime este însărcinată în cinci luni, iar cel care a violat-o este chiar tatăl ei.

SHARE

Cele două abuzuri sexuale au fost reclamate polițiștilor din Bârlad luni, 12 iulie, la nicio oră distanță unul de celălalt. Primul caz a fost semnalat poliției după ce mama uneia dintre victime a chemat salvarea. Cel de-al doilea a fost descoperit după ce chiar bărbatul acuzat de agresiune a sunat la 112 pentru a reclama că bunicii își bat nepoata.

O femeie de 41 de ani, din județul Vaslui, a solicitat ajutor la Ambulanță după ce fiicei sale în vârstă de 13 ani a început să i se facă rău.

CITEȘTE ȘI: Un furnizor nu poate refuza acordarea investigațiilor medicale pe motiv că s-au epuizat fondurile

„Vomită și o doare burta”, anunța mama, fără să bănuiască și că fiica sa ar fi însărcinată. Echipajul medical ajuns la fața locului avea să constate că, de fapt, copila era gravidă, sarcina fiind una avansantă. De îndată a fost anunțată Poliția. Comunicarea cu fata a fost extrem de dificilă. Aceasta a mărturisit că a fost violată de tatăl ei în luna februarie.

Bărbatul este cercetat în libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu prin care tatălui i s-a interzis să se mai apropie de copilă.

CITEȘTE ȘI: Clanul turcilor Raim construia vile de lux pe Litoral. Aveau 3,5 milioane de euro din prostituție

La nicio oră distanță, un alt abuz sexual era reclamat polițiștilor din Bârlad de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Aceștia anunțau că în cadrul unei ședințe de consiliere „în cazul unei fetițe de 11 ani s-a pus în evidență un abuz sexual săvârșit împotriva acesteia, în luna ianuarie 2020”. Și de această dată victima a indicat autorul: un bărbat în vârstă de 30 de ani, vecin cu familia sa. În fapt, bărbatul de 30 de ani a fost cel care a sunat primul la 112 pentru a reclama că fetița este agresată de bunici, mai scrie Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.