Mircea Nebunu, urmărit, a pus imagini cu ziua finului interlop Romi Neguș. Acum doi ani se fugăreau

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 25.04.2023 - 19:48
Interlopul Romi Neguș Foto: Facebook

Romi Neguș, interlopul care ”a plecat la o înmormîntare cu o brigadă de 120 de persoane” ca să se lupte cu nașul său, Mircea Nebunu și-a serbat cu fast ziua într-un local din Oradea. De datat aceasta, Mircea Nebun i-a făcut urări live din Italia, el fiind urmărit.

SHARE

Interlopul Romi Neguş, alias Romulus Markovics a făcut mare petrecere de ziua lui de naștere la care și-a chemat prietenii.

Nașul său, Mircea Băluș, alias Mircea Nebunu, liderul grupării Sportivilor, a distribuit pe pagina sa de Facebook imagini de la petrecere.

Cum a petrecut interlopul Romi Neguș de ziua lui. Imaginile de la chef, postate de Mircea Nebunul 

Mircea Nebunu a fost condamnat la un an și o lună de închisoare pentru că a condus fără permis, dar se află bine-merci în Italia unde organizează petreceri cu maneliști celebri.

 

Citește și: Interlopul Romi Neguș s-a trezit că un șofer drogat i-a lovit bolidul. Cum s-a încheiat incidentul

Petrecerea lui Romi Neguș s-a desfășurat la sala de evenimente Pandora Palace, cu mulţi invitaţi şi cu lăutari care au lansat zeci de dedicaţii, evident, pe bani mulţi, pentru sărbătorit, dar și pentru fratele său, Sanyi, aflat încă la închisoare, pentru rude, naşi, fini şi neveste.

 

Cine este interlopul Romi Neguș. Locotenenții săi, fugăriți de câini fix când să dea cu cocktailuri Molotov după un rival

În toamna anului trecut, interlopul Romulus Markovics, zis Romi Neguș, şi doi dintre locotenenţii săi au dat foc unei maşini aparţinând familiei unui apropiat al afaceristului Mihai Gabor, patron de firmă de pază.

Autoturismul, un Seat Ibiza, a fost incendiat în zorii zilei de 10 octombrie, în jurul orei 5, pe strada Muntele Găina din Oradea.

Citește și: Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

În urma cercetărilor pornite de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, zilele trecute anchetatorii au pus învinuire trei persoane: Romulus Markovics, alias Romi Negus, liderul grupării Neguş (foto dreapta), şi doi dintre „locotenenţii” săi, Dudoma Sándor (foto stânga), alias Tito, respectiv George Beniamin Pintilie (mijloc).

Citește și: Interlopul Mihai Borciu a pus recompensă de 100.000 € ”pe capul” celui care i-a incendiat mașina

Petrecere de polițist cu scandal și bătaie

În  prezent, este anchetă internă la Poliţia Bihor, după ce mai mulţi poliţişti s-au luat la bătaie cu ocazia zilei de naştere a unui coleg, şeful Postului de Poliţie din comuna Pietroasa, Raul Rotar, sărbătorită în stil mare la o sală de evenimente din comuna Cărpinet. 

Citește și: Trei polițiști s-au luat la bătaie la ziua unui șef de post. Râcă mare între Lazuri și Rieni

Petrecerea nu a fost una obişnuită, poliţistul a avut peste 150 de invitaţi, între petrecăreţi numărându-se foşti şi actuali şefi ai poliţiştilor, dar şi politicieni şi oameni de afaceri, unii ajungând victime ale bătăuşilor cu epoleți...

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te