Poliția a scăpat de pe platformă BMW-ul de 240.000 € al interlopului Robert Nica, prins drogat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.02.2023 - 13:38
Poliția a scăpat de pe platformă BMW-ul de 240.000 € al interlopului Robert Nica prins drogat Foto: Facebook/Robert Nica
Robert Nica Foto: Facebook

Poliția a scăpat de pe platformă BMW-ul de 240.000 € al interlopului Robert Nica prins fără pemris și drogat după o urmărire ca în filme prin București. Nica este fost lider al Clanului Sportivilor, și se dădea investitor imobiliar.

SHARE

Poliția a scăpat de pe platformă BMW-ul de 240.000 € al interlopului Robert Nica după ce acesta a fost urmărit prin București pentru că nu a vrut să oprească la semnalele polițștilor.

Mașina interlopului mai fusese oprit cu o zi înainte, de același echipaj, dar la volan se afla șoferul interlopului.

A doua zi, BMW-ul era condus chiar de Robert Nica, însă acesta avea permisul de conducere suspendat și era și sub influența drogurilor când agenții i-au făcut semn să tragă pe dreapta.

Nica a accelarat în oc să oprească, iar poliția a plecat pe urmele lui. Până la urmă, Nica s-a oprit cu BMW-ul într-o mașină de poliție care îi barase drumul. 

Citește și: Tânăra ucisă în Gorj a zgâriat cu unghiile mașina polițistului care-a fugit când a apărut criminalul

Poliția a scăpat de pe platformă BMW-ul de 240.000 € al lui Nica

Pe lângă faptul că avea permisul suspendat, bărbatul ar fi fost sub influența drogurilor, iar în automobil s-ar fi găsit și o cutie în care se aflau mai multe grame de cocaină. Robert Nica a fost încătușat și predat polițiștilor Brigăzii Rutiere, care l-au dus la INML, pentru analize.

Citește și: VIDEO Shaormeria lui Tzancă Uraganu e închisă din nou, deși el zicea că-s probleme minore

Între timp, autoritățile au adus o platformă, pentru ridicarea mașinii de lux a lui Nica pentru a o duce la sediul Poliției. Platforma respectivă s-a dovedit însă prea mică, iar autoturismul, care și așa era avariat după accidentul din timpul urmăririi a căzut și i s-ar fi rupt o roată. Proprietarul a fost reținut, iar ulterior instanța Judecătoriei Sectorului 4 a decis arestarea acestuia pentru 29 de zile, conform Spynews

Trapaneaua în care apare și Alex Velea a fost filmată pe proprietatea lui Robert Nica

Trapaneaua „Mă dau mare” pare a fi un mesaj pentru Robert Nica din partea băiatului cel mare care cântă și el despre puterea care a moștenit-o de la tatăl său.Desigur, melodia este despre bani, mașini scumpe și interlopi care duc o viață de lux.

În clip și fac apariția chiar și cei doi copii ai soțului Antoniei, Alex Velea. 

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu ar putea face 9 ani de închisoare după ce a condus fără permis

„Trapanele înseamnă o mixtură dintre cele două stiluri, trap cu manele", a explicat, la un moment dat Velea. 

Imaginile video au fost făcute pe proprietatea lui Robert Nica  din Popești Leordeni, iar vehiculele extrem de scumpe îi aparțin.

 

De la clanul Sportivilor, la afaceri

Robert Nica a fost mulți ani unul dintre liderii clanului Sportivilor, alături de Mircea Nebunu. El a fost implicat în numeroase inicdente violente pentru care a făcut și închisoare la un moment dat.

Acum spune că s-a lăsat de ielgalități și că face afaceri curate. Anul trecut însă, se pare că a exista un alt incident violent în care a fost implicat Robert Nica. 

Citește și: Au apărut bancuri cu Loredana: Oriunde mă atingi, îmi dai la operație

”Nu știu pe cine bucură sau pe cine întristează videoclipul meu, dar nu cred că s-a născut cineva care să mă taie pe mine sau să mă bată. O să mai dureze pentru că eu încă nu port baston. În rest, ce pot să vă spun, m-am săturat de toate aberațiile și vă doresc o zi minunată”, spunea Robert Nica în luna mai a anului trecut după ce se răspândise vestea că ar fi fost tăiat de un alt interlop.

Robert Nica a spus că s-a lăsat de ilegalități și şi-a construit o divizie de business, imobilară. Are un portofoliu important în Popeşti Leordeni şi în sudul Capitalei, în Berceni. Şi-a atras în jurul lui fraţi de clan, iar investițiile sunt la ordinul sutelor de milioane.

Împreună cu doi asociați, construiește un ansamblu imobiliar a cărui valoare de vânzare este de aproximativ 40 de milioane € în sectorul 4 al Capitalei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te