Tânăra ucisă în Gorj a zgâriat cu unghiile mașina polițistului care-a fugit când a apărut criminalul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.02.2023 - 17:51
Denisa Martin a fost lăsată pe mâna lui Raimond Căldăraru care a ucis-o cu 12 lovituri de cuțit Foto: Facebook

O fată de 19 ani a fost abandonată în stradă de prietenul ei, polițist la Brigada Rutieră din București, care s-a speriat și a fugit. Fata a încercat, disperată, să se agațe, dar a fost lăsată pe mâna fostului iubit care a înjunghiat-o, apoi a urcat-o în mașina lui și a plecat.

SHARE

Denisa Martin, o fată de doar 19 ani, a fost ucisă pe stradă cu 12 lovituri de cuțit de către fostul ei iubit, Raimond Călin Căldăraru, în vârstă de 21 de ani. 

Crima s-a petrecut la miezul nopții, pe un drum din zona Peșterii Muierii, în comuna Baia de Fier, județul Gorj. Fata depusese mai multe plângeri la Poliție, ultima, cu doar trei zile înainte de a fi ucisă.

Fata urma să se întâlnească cu un prieten, polițist la Brigada Rutieră din Capitală, dar acesta s-a speriat când l-a văzut pe fostul iubit al tinerei și a ales să fugă cu mașina și s-o lase pe Denisa pe mâna criminalului. Polițistului nu i-a păsat că Ionela s-a agățat cu disperare de portiera mașinii lui pe care au rămas urmele unghiilor fetei. A fugit și a lăsat-o pe stradă în plină noapte. 

Polițistul s-a speriat și a fugit

”Martorul s-a speriat, şi chiar dacă nu a avut cunoştinţă de intenţiile victimei a demarat în trombă, dând dovadă nu numai de frică, (totuşi martorul era poliţist) a părăsit locul faptei, auzind în acelaşi timp şi zgomotul specific de zgâriere şi ţipetele disperate ale victimei, care doar a zgâriat autoturismul în efortul disperat de a scăpa de inculpat”, se arată în rechizitoriu.

Citește și: S-a spus că Ileana Sărăroiu ar fi fost îngropată de vie, s-ar fi trezit în sicriu și ar fi vrut să iasă. Ce spune Turda  

Pe carosabil au fost găsite fragmente ale unghiilor fetei de la degetele arătător și mic.

Lăsată în drum, fata a fost înjunghiată de 12 ori de Raimond Căldăraru, apoi Denisa este luată pe sus și băgată în mașina acestuia, pe bancheta din spate. 

La fața locului mai era un martor, dar și acesta a ales să fugă și să se ascundă într-o cârciumă, de frica briceagului pe care-l avea criminalul.

Citește și: Adrian Beleaua Corduneanu, pus în libertate de Curtea de Apel Iași, dar menținut în arest de ÎCCJ

Între timp, polițistul care fugise a sunat la 112, iar oamenii legii au plecat pe urmele agresorului.

Raimond a mers la casa părinților săi din Târgu Jiu, a spart un baraj al poliției și a reușit să bage mașina în curte. Denisa era în agonie, dar încă trăia.

Când au ajuns polițiștii, Raimond se spăla pe mâini de sânge, la cișmeaua din curte, iar fata murise. 

După mai multe minciuni îndrugate, Raimond a fost condamnat la închisoare pe viață și daune morale de 200.000 de lei familiei fetei, prin sentința definitivă a Curții de Apel Craiova.

Filmul unei vieți curmate mult prea devreme

Denisa Martin, în vârstă de 19 ani, din localitatea gorjeană Baia de Fier, a avut o relație timp de 11 luni cu Raimond Căldăraru, în vârstă de 20 de ani. Fata a ales să se despartă de acesta când și-a dat seama că este nu doar gelos, ci și extrem de violent.

Tânărul nu a acceptat, însă, despărțirea. A început să o urmărească și să o amenințe cu moartea. Speriată, fata a depus mai multe plângeri la poliție. Ultima plângere a fost depusă cu trei zile înainte ca fata să fie omorâtă.

Raymond Căldăraru a urmărit-o pe fosta iubită, iar când a văzut-o în compania altui tânăr s-a năpustit asupra ei.

„Suspectul a coborât din autoturismul său, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului, situată în dreptul scaunului șoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima.

Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reușit, întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziționat deasupra acesteia şi a ridicat brațul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia", au menționat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj în rechizitoriu.

Raimond a îndrugat o serie de minciuni polițiștilor, încercând să scape de acuzațiile de omor. Le-a spus mai întâi că a fost ”tăvălit” de niște ciobani și că nu el este autorul crimei, apoi, în anchetă, a continuat să mintă, construind tot felul de scenarii care au fost anulate de probe.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te