VIDEO Interlopul Anaser Duduianu, urmărit internațional, atac la clanul Vasiloi pe TikTok, din SUA

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.05.2022 - 10:42
Anaser Duduianu, urmărit internațional, atac la clanul Vasiloi pe TikTok, din SUA Foto: captură TikTok

Interlopul Anaser Duduianu, urmărit internațional din 2020, a făcut un nou live pe TikTok, din SUA, în care spune că nu este mafiot și nu este vinovat în dosarul maneliștilor, dar că va face dezvăluiri despre clanul Vasiloi. Între timp, autoritățile par să nu-i dea deloc de urmă.

SHARE

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare, încă din august 2020, în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu. 

Citește și: VIDEO Irina Tănase l-a uitat pe Liviu Dragnea. A fost la masă cu patronul unui mare lanț de farmacii

Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek. 

Citește și: Poliția britanică habar n-a avut că Anaser și Lindon Duduianu sunt în Anglia, deși erau urmăriți

"Vreau să fac și eu un anunț în legătură cu dosarul maneliștilor instrumentat de către domnul procuror pus la comanda familiei Vasiloi. Vă promit că voi face tot posibilul ca adevărul să iasă la suprafață și să vă arăt că sunt nevinovat.

Citește și: VIDEO Două eleve de clasa a 7-a și-u dat "interval" la terminarea orelor pentru un băiat

Și că nu sunt omul periculos despre car mass-media sau presa speculează că eu sunt un om atât de periculos sau chiar mafiot.

Citește și: VIDEO Cum ia Poliția peste picior urmăritul general Mircea Nebunu din Milano: Să-l mâncați pe ăsta

Voi face cele mai mari dezvăluiri despre familia clanului mafiot Vasiloi, cât și despre oamenii din spatele acestor clanuri mafiote și care au dat naștere la tot acest dosar", a spus Anaser Duduianu, după care a cerut să fie judecat corect și a anunțat că va face un nou live cu dezvăluiri.

Problemele fraților Duduianu 

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului 2020. Cu toate că nu au fost liniștiți nici acolo, poliția engleză habar nu avea de ei, conform Newsweek. De altfel, Lindon și-a cumpărat bilete de avion și a făcut check-in-ul în Anglia fără nicio problemă.

Citește și: Fiul patronului unei firme de pază, înjunghiat în cap de fiul unui interlop dezvoltator imobiliar

Până la urmă, Ștefan Duduianu s-a hotărât el singur să se predea, așa că a luat avionul către București, iar în timp ce era în aeroport a făcut un live în care a solicitat polițiștilor să îl aștepte la Otopeni.

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu.

Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek. 

Conform unor surse din anturajul fugarului, Anaser ar fi părăsit, în cele din urmă, teritoriul Marii Britanii și ar fi reușit să ajungă în SUA, acolo unde există mai multe grupări interlope românești specializate în comiterea de infracțiuni cu carduri bancare clonate, înșelăciuni cu aur fals, dar și exploatarea unor grupuri de cerșetori.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te