A divorțat Adrian Titieni de ultima soție din cauza lui Papadopol ? De ce alege să trăiască singur?

DE Alexandru Pop | Actualizat: 14.02.2024 - 19:59
Adrian Titieni spune adevărul despre ultima soție! Papadopol e motivul divorțului? „Era o ieșire” - Foto: Colaj/ Imagine cu caracter ilustrativ

Adrian Titieni spune adevărul despre ultima soție: „Era o ieșire”. Actorul a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de cea de-a doua sa soție într-o emisiune TV.

SHARE

Adrian Titieni și Adriana Irimescu au divorţat, în 2018, după un mariaj de 23 de ani. După despărțire, actrița a fost văzută când se săruta pe stradă cu actorul Alexandru Papadopol, și el proaspăt divorțat atunci de Ioana Ginghină. 

A divorțat Adrian Titieni de ultima soție din cauza lui Papadopol ? De ce alege să trăiască singur? 

Adrian Titieni a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de cea de-a doua sa soție, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV

În 2019, Alexandru Papadopol a părăsit-o pe actrița Ioana Ginghină. Actorul a fugit de acasă și s-a mutat singur într-un apartament din București. La puțin timp după aceea, Papi avea să fie surprins sărutându-se pe stradă cu Adriana Irimescu, cea de-a doua soție a actorului Adrian Titieni. 

Citește și: Adrian Titieni: După 60 de ani doar facturile mai unesc doi oameni. A divorțat după două decenii

S-a spus atunci în presă că cei doi actori ar fi format un cuplu de aproape un an de zile. Actorul Adrian Titieni a dezvăluit, însă, că el a fost cel care a băgat divorț de Adriana Irimescu încă din 2017, înainte de relația fostei sale soții cu Alexandru Papadopol. 

Adrian Titieni: „Eu am cerut divorțul! Copiii au rămas la mine!”

Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola Tv, Adrian Titieni a făcut noi dezvăluiri în ce privește divorțul de cea de-a doua sa soție, Adriana Irimescu.

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși.

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. 

Citește și: Papadopol dat de gol că își înșală soția după ce amanta s-a pozat pe FB în hainele lui. Intenționat?

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului eu nu ea….

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. 

Copiiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul, la Metropola Tv. 

A picat în depresie dupa ce prima soție a plecat în Germania!

Adrian Titieni a vorbit și despre prima sa soție, care a luat decizia să se mute în Germania, unde a început o nouă viață. 

„În viața personală nu s-au aliniat lucrurile așa de bine pe cât mi-aș fi dorit. E nevoie de multă înțelegere în relația cu un actor, care nu are sâmbete, duminici, are deplasări. Nu am reușit să găsesc un tip de parteneriat care să accepte această idee fără să apară certuri, frustrări. 

Prima soție a fost geolog și a plecat după 1990 să-și dea doctoratul în Germania. Nu am vrut să plec, am văzut Germania și nu era ce am visat. În aceea perioadă, credeam cu toții că o să întoarcem lumea  pe dos. Ea a vrut să rămân și eu în Germania, eu am decis să mă întorc în țară.

Când m-am despărțit de prima soție, atunci când ea a rămas în Germania eu doream să-și găsească pe cineva. Și-a găsit la puțin timp și am traversat, culmea, o perioadă de depresie”, a mai povestit actorul. 

Actorul nu mai dă nicio șansă iubirii după două mariaje! „Aștept pensia…”

Ajuns aproape de pensie, actorul dorește să-și petreacă ultimii ani din viață singur

„Iubirea vietii mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa.

Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată de zeci de ani.

Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică  îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel.

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis

Am o fată medic neonatolog în Viena și un nepot, Ștefan Aurel. A doua fiică, Ariadna, este tot medic pediatru la Spitalul Gomoiu,  e rezident. Ea a știut dintotdeauna că vrea să se facă  medic, deși a făcut și filme. Nici pe ea, nici pe Marc, nu-i interesează  actoria. Marc e scenarist. 

În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare. 

Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, s-a mai confesat actorul. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te