Adina Alberts îl acuză pe George Simion de hărțuire și șantaj. Liderul AUR i-a cerut 10.000 euro

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.12.2020 - 12:02
George Simion / FB

În luna aprilie a aceastui an, doctorul Adina Alberts susține că a fost vizitată de George Simion care ar fi șantajat-o să îi dea 10.000 de euro. Asta, după ce medicul ar fi refuzat oferta acestuia de a candida la primăria sector 1 din partea AUR.

SHARE

„Fac public modul în care sunt HĂRȚUITĂ și ȘANTAJATĂ de George Simion
și oamenii lui! În acest moment am decis să spun tuturor ceea ce mi se întâmplă și voi furniza autorităților toate probele necesare.
În urmă cu o lună, George Simion a venit la mine ca să-mi propună să candidez la Primăria Sector 1 din partea formațiunii politice pe care o păstorește, ocazie cu care mi-a “băgat pe gât” niște colaboratori, “experți” pe online, așa mi i-a descris el. Discuțiile au durat ceva, dar NU s-au finalizat în favoarea lui, pe mine nu mă mai interesează politica, eu demarând acțiuni de voluntariat pentru Primăria Sectorului 1.
Prioritățile mele sunt altele, eu sunt medic și vreau să fiu acolo unde este nevoie de mine.
Drept urmare, de azi de dimineață, o gașcă de postaci (troli) majoritatea din Rusia, îmi inundă pagina cu mesaje calomnioase.
De unde știu că sunt postacii lui? De la el! De altfel nici nu este greu să iți dai seama că sunt troli plătiți, majoritatea sunt conturi false, iar cele care nu sunt false, trăiesc la Moscova. Au 3 propoziții pe care le repetă la nesfârșit și “mor” de grija mea si a sectorului 1, de la 1500 de km distanță.
Deci, am refuzat să mă las șantajată! Mi-au declarat că se vor opri din încercarea de a-mi șifona imaginea doar dacă le dau 10000 de euro, invocând că echipa lui mi-ar fi adus un plus de imagine pe facebook, în valoare de ... 10 000 de euro!
Candidatul de la europarlamentare George Simion i-a dat mesaje soțului meu, vineri seară, în care pretindea această sumă pentru a “nu avea bătăi de cap”!
Am încercat să discut omenește cu George Simion în această după amiază, dar nu am reușit, acesta făcandu-mă troacă de porci!
Știți la ce mă duce gândul văzând toată mizeria această? Că am pus la dispoziția statului clinica mea medicală, în mod GRATUIT, pentru a fi folosită pentru tratarea pacienților cu COVID-19, iar unii au rămas cu senzația că sunt fraiera “de serviciu” pentru că ofer un lucru valoros, dar că sunt și ușor de șantajat fiind femeie, cunoscută, și că am o audiență importantă pe canalele social media.
Deci, te întreb din nou George Simion, de ce și pentru ce îmi ceri 10.000 de euro?!
Nu ți-e rușine, golanule!?
PS: Îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Punctele pe care voiam să le ating azi, prin postările cu care v-am obișnuit, suferă amânare din cauza acestei situații revoltătoare.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.