Focuri de armă la America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cu arma la tâmplă

DE Daniel Toșa | Actualizat: 29.11.2023 - 13:12
Focuri de armă la America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cu arma la tâmplă - Foto: Instagram/americaexpressromania

Cleopatra Stratan, iubitul ei Edward Sanda, un reporter Antena 1 și cameramanul au trăit clipe de coșmar într-un cartier rău-famat din Columbia, la America Express. Mașina în care aceștia se aflau a fost luată cu asalt de motocicliști înarmați.

SHARE

În cadrul episodului 14 al sezonului 6 al show-ului "America Express" din 7 noiembrie 2023, a avut loc un incident grav. Mașina în care se aflau Cleopatra Stratan și Edward Sanda, împreună cu echipa lor, formată din reporter și cameraman, a fost ținta unui atac îngrozitor din partea unei bande de motocicliști înarmați.

Focuri de armă la America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cu arma la tâmplă

După o zi realmente dificilă la America Express, concurenții Cleopatra Stratan și iubitul ei Edward Sanda, care plecaseră de pe locul 2 după echipa lui Romică Țociu, epuizați și nervoși, au primit mesajul salvator de la Irina Fodor, care a anunțat toate echipele că vor avea cazare asigurată pentru acea seară, întrucât se aflau într-o zonă periculoasă din Columbia.

În timp ce majoritatea echipelor ajunseseră deja la destinațiile lor de cazare, Cleopatra și Edward Sanda se aflau încă în mașina producției, alături de un reporter Antena 1 și cameramanul „cleduților”, când a avut loc acest incident șocant.

Un grup de motocicliști i-au urmărit și, la un moment dat, i-au înconjurat. Unul dintre motocicliști a amenințat reporterița de la "America Express" cu o armă la tâmplă, cerându-i să-i dea telefonul mobil. Aceasta s-a conformat imediat și i-a dat smartphone-ul hoțului.

Citește și: Câți bani câștigă copiii Andreei Esca la America Express. Suma colosală pentru fiecare episod apărut

Cleopatra nu a apucat să iasă din mașină când au început să se audă focuri de armă. Edward Sanda a avut reflexul de a o trage imediat înapoi în mașină, însă de cealaltă parte a vehiculului, reporterul emisiunii era amenințat cu arma la cap.

VEZI VIDEO AICI!

Reporterul America Express, jefuit cu arma la tâmplă

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul la cap. I-a zis: „Dă-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. pe Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol”, a declarat Edward Sanda care a intrat instantaneu într-un atac de panică.

Citește și: Iulia Albu și-a dat iubitul afară din casă, după întoarcerea din America Express. M-am simțit prost

Edward a adăugat că a crezut că reporterul a fost împușcat. Totul s-a întâmplat în partea din spate a dubiței. Situația era imprevizibilă și nu se știa la ce să se aștepte. El s-a gândit la scenariul cel mai sumbru.

„Am crezut că au împușcat-o pe Adriana”

„Am crezut că au împușcat-o pe Adriana (reporterița Antena 1). Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a spus iubitul Cleopatrei Stratan.

Din stradă au continuat să se audă focuri de armă, iar echipa de securitate a intervenit imediat, reușind să aplaneze situația. Din fericire, nimeni nu a fost rănit fizic. Toată lumea a urcat în mașină, iar suspinele de ușurare se auzeau tot mai tare.

Reporterița amenințată cu pistolul la tâmplă s-a oprit cu greu din plâns, la fel și Cleopatra Stratan, iar Edward Sanda, fiind în stare de șoc, a început să se miște necontrolat.

"A fost un șoc. Am ajuns la hotel, am discutat cu producția, toată lumea era în stare de șoc, nimeni nu se aștepta la așa ceva”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te