VIDEO Romeo Dunca, șeful de la Caraș, l-a dus cu elicopterul la nuntă pe Leo Magnatul. Guță a cântat

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.08.2022 - 17:49

Președintele CJ Caraș, Romeo Dunca, a participat la nunta lui Leo Magnatul. Dunca i-a dus pe miri la nunta la care au cântat cei mai căutați maneliști. Leo Magnatul apare alături de numeroase mașini de lux în curtea familiei.

SHARE

Petrică de la Bocșa a organizat pentru fiul său Leo Magnatu și cea care i-a devenit soție, Izabela, o nuntă la care au fost invitați Salam și Adrian Minune.

Alături de Adrian Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, Romeo Dunca a jucat un rol foarte important la opulenta nuntă de ieri a unui cuplu de tineri din Bocșa, anunțată drept cea mai spectaculoasă și scumpă a anului în Banat!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a fost pe post de pilot, scrie expressdebanat.ro

Citește și: VIDEO Irinel, la 65 ani. Stă cu chirie și are un Mercedes vechi. La 50 de ani, avea 70 milioane $

Romeo Dunca, la manșa elicopterului, a venit la Bocșa după tinerii însurăței. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrică, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere... Astfel, călătoria a fost transmisă live. „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook numele celebrului pilot al elicopterului care valorează 3 milioane de euro.

Citește și: VIDEO Van Damme, care ascultă manele și ia bătaie la București, mândru că a luptat „amical” cu Putin

„Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum. Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți. Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția. Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod.”, a explicat președintele Dunca rolul jucat ieri la nunta regală din Banat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.