VIDEO Buhnici își cere scuze pentru „vergeturi”: „Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 26.07.2022 - 16:58
George Buhnici și soția sa, Lorena, la Neversea/Foto: Facebook

Mai bine mai târziu, decât niciodată. La aproape două săptămâni de la declanșarea scandalului „vergeturilor” care a agitat Internetul și societatea și l-a făcut să piardă contracte, George Buhnici a postat pe YouTube un video în care își cere scuze pentru afirmațiile făcute.

SHARE

„Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză.

Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic.

Citește și: EXCLUSIV Buhnici, implicat în afaceri de 15.000.000 lei în ultimii 3 ani. Un milion, rulat în IT

Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe.

Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii.

Citește și: Cine îl apără pe Buhnici. Almășan: lumea nu vrea să vadă „slană”. Ciutacu: nefericite fără treabă

Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de „băiat rău”, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj.

Îi rog pe cei care și-au închipuit că pot reprezenta așa ceva să-și caute în altă parte exponenții. Într-un cuvânt, celor care se gândesc că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile pentru a-mi lărgi gama de preocupări, le spun că NU voi face asta.

Nu mă interesează popularitatea de acest fel. Nu o merit pentru că… NU sunt așa. Voi rămâne pe „felia” mea, acolo unde publicul mă cunoaște și, sper eu, încă mă apreciază: tehnologia care ne schimbă viețile în bine. Îmi pare tare rău. Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere, care s-a stârnit, să fie de folos în cele din urmă tuturor.

Sper să nu devină doar încă o întâmplare seacă de pe internet, în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii dar nu am învățat de-ajuns cu toții.

În încheiere, vreau să le MULȚUMESC atât celor care mi-au trimis mesaje de susținere, cât și celor care m-au criticat. Și unii și alții m-au ajutat să depășesc această perioadă și să mă trezesc la realitate.

Din acest moment, vreau să iau ce e bun și util, să continui să evoluez. Mai vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost și îmi este alături și vreau să le spun că îmi pare rău, pentru că, dintr-o inconștiență, i-am expus la acest val național de oprobriu.

Ne revedem acolo unde experiența și contribuția mea sunt cu adevărat de folos. Pe curând!”, a declarat George Buhnici, încercând să-și ceară scuze. 

Derapajul lui George Buhnici: „Mai dați pe la sală, fetelor! (...) Am o soție care arată ca o minoră”

Prezent la festivalul Neversea, fostul realizator Pro TV, George Buhnici, a vorbit despre aspectul fizic al tinerelor prezente pe litoral, criticând silueta celor care nu sunt în formă și recomandându-le să meargă la sala de fitness.

Entuziasmat de atmosfera de la mare, a făcut și o glumă nereușită cu intenția de a-și complimenta soția, o paralelă între ea și doamnele cu imperfecțiuni zărite pe nisip.

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, în prezent vlogger de tehnologie, a fost surprins într-o ipostază în care publicul său rar l-a văzut. Jovial și pus pe glume, jurnalistul a oferit un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, la mare, unde a luat parte la festivalul Neversea, desfășurat în perioada 7 - 10 iulie.

„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună”, a declarat el.

Ceea ce a inflamat Internetul a fost, însă, părerea sa despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor și care s-au afișat în costum de baie „cu celulită și vergeturi”. Susținător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a continuat acesta.

El și-a argumentat opinia astfel: „Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu”.

Soția sa Lorena, cu care are o fată, a fost de față când George Buhnici a dat interviul. După ce a fost critic la adresa femeilor care nu pun accentul pe înfățișare așa cum el și-ar dori, acesta a făcut o paralelă între acestea și soția sa.

„Eu ma norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te