Alex Bodi poate respira ușurat. Oana Marica, alias Bunesa, nu e pregătită să aibă copii

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 29.09.2021 - 17:32
Alex Bodi poate respira ușurat. Oana Marica, alias Bunesa, nu e pregătită să aibă copii. / Foto: cancan.ro

Oana Marica, alias Bunesa, șatena care l-a fermecat pe Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit detalii despre viața ei amoroasă, dar și despre momentul în care dorește să își întemeieze o familie. Deocamdată, afaceristul cercetat penal poate respira ușurat.

SHARE

Oana Marica, zisă Bunesa, așa cum o cunoaște lumea, este destul de reticentă atunci când vine vorba despre viața ei privată. În acest sens, șatena a mărturisit că nu dorește să fie cunoscută pentru scandalurile din lumea mondenă, ci pentru reușitele sale.

Șatena lui Bodi este extrem de mândră de ea atunci când vine vorba despre cariera sa profesională. Bunesa a dezvăluit că muncește de la o vârstă destul de fragedă și că are parte de o satisfacție imensă atunci când merge la birou și lucrurile merg ca pe roate sau atunci când trebuie să dea salarii angajaților ei.

Citește și: FOTO Bianca Rus, de la obezitate la piele și os. A slăbit 70 de kilograme și are analizele praf

În plus, Oana Marica a mărturisit că munca o diferențiază față de alte femei de vârsta ei și cariera sa este cea care o face să iasă în evidență și că pune întotdeauna pe primul plan realizările care nu sunt neapărat pe plan financiar.

Ei bine, dacă la capitolul carieră stă extrem de bine, Oana Marica nu a evitat să discute despre viața ei personală. Diva lui Alex Bodi a explicat că este o persoană care nu pune suflet și pe care nu prea o interesează scandalurile sau ceea ce vorbește lumea la adresa ei și că preferă să se concentreze pe propria persoană.

Citește și: Ilie Năstase, ambițios, mai vrea o fetiță la 75 de ani: „Vor zice ăștia că sunt Superman!”

Și dacă tot a venit vorba despre viața sa privată, Oana Marica a mărturisit că îi plac extrem de mult copiii și că își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Bunesa a mai spus că nu se vede mamă în viitorul apropiat, însă așteaptă cu sufletul la gură primul copil, atunci când va ”programa” acest lucru.

„Îmi doresc, da, evident că îmi doresc, îmi plac copiii foarte mult, dar nu sunt pregătită. Stai să mai fac ceva, să mai realizez ceva, nu e nevoie de ceva nepregătit în viața mea. Sută la sută va veni atunci când voi programa să vină”, a precizat Oana Marica, relatează spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.