Olivia Steer, în prima linie la proteste cu Șoșoacă și Lazarus contra măștii și restricțiilor

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.03.2021 - 22:24
Olivia Steer / FB

Olivia Steer a devenit un susținător al mișcărilor de protest organizate la sfârșit de săptămână în București al căror lider este senatorul ex-AUR Diana Șoșoacă. Steer a făcut anunțuri repetate prin care le cerea oamenilor să participe.

SHARE

Săptămâna trecută, câteva sute de oameni s-au strâns în București pentru a protesta împotriva măștii și a restricțiilor impuse de pandemiei.

Citește și: Contul Oliviei Steer, spart de oculta mondială. Realitatea: anti-vaccinista nu știa să folosească FB

Protestatarii nu au respectat regulile de distanțare și nu au purtat mască. Olivia Steer a fost unul din susținătorii protestului făcând anunțuri repetate pentru participare.

„Azi, în Parcul Izvor, am strigat: "Libertate!" și "Ori învingem, ori murim!". Și am fost peste 3000. Mass-media a raportat 500. Așa că lumea a scandat, cu mult umor: "Să vină presa, să îi scoatem lesa!", a scris Steer.

Citește și: Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie. Scriitorul îi arată de ce greșește

Apoi, pe 20 martie, Steer publică un video de la proteste unde se văd înghesuiți Șoșoacă și Lazarus și un comentariu „adânc”: „Rugăciunea de seară”.

Olivia Steer publică și declarația politică a Dianei Șoșoacă intitulată: „ORORILE din spitalele României în timpul pandemiei”. Cu mesajul - Genocidul, pe întelesesul tuturor.

Deși are peste 76.000 de urmăritori, foarte puțini (sub 2%) i-au urmat sfatul.

Cine este Olivia Steer

Olivia Steer se exprimă nu doar împotriva administrărtii oricărui tip de vaccin, dar militează și poentru nerespectarea restyricțiilor din pandemie susținând cănu există  COVID. Sau că impactulsăpu asupra sănătății este redus.

Olivia Steer nu are nicio pregătire medicală.

Olivia Steer s-a născut pe 30 decembrie 1975, la Oradea. Încă din perioada liceului a prezentat știri la un post de televiziune din orașul natal. Apoi a intrat la Facultatea de Drept. A scris la un cotidian orădean o rubrica numită „Rumegușul limbilor de lemn”, despre erori de exprimare în media. După puțin timp a devenit corespondent pentru „Evenimentul zilei”, scrie biografii.famouswhy.ro.

A scris la săptămânalul „Bihoreanul” și a susținut o pagină de reportaje, sub titlul „Povestirile Oliviei”. În paralel era corespondent local pentru „Știrile PRO TV International”.

Olivia Steer a fost coprezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. După nașterea primului copil, David, a revenit la televiziune cu emisiunea „Business Magazin”. A urmat o nouă experiență ca mama, un alt fiu, Luca și emisiunea „Doamne de poveste” de la Acasă Tv, potrivit unei prezentări digi24.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te