Divorțul care a împins-o pe Mirabela Dauer spre mănăstire. Soțul violent a oprit-o să își vadă fiul

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.06.2023 - 20:52
Divorțul care a împins-o pe MIrabela Dauer spre mănăstire - Foto: avantaje.ro

Mirabela Dauer ascunde o dramă uriașă. Cel de-al doilea soț, care s-a purtat îngrozitor cu ea, a reușit să îl îndepărteze pe fiul lor. De curând, Mirabela a spus că nu mai speră să își întâlneasă vreodată copilul.

SHARE

Mirabela Dauer trăiește o dramă după ce al doilea soț i-a interzis copilului pe care l-au avut să o mai viziteze. Mirabela a spus într-un interviu că a luat două decizii importante: să nu se mai mărite și să nu intre la mănăstire.

„Eu am avut câteva decizii care mi-au făcut bine. Decizia cea mai importantă a fost să nu mă mai mărit. Cea mai importantă decizie din viața mea.

Pentru că jumătatea mea nu s-a născut încă. Nu s-a născut. (…) Eu sunt o fire mămoasă. Toți iubiții pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat.

Citește și: Fabuloasa viață a Mihaelei Mihai: Urmărită și declarată moartă de Securitate. Soțul o otrăvea

Și cred că a fost prea mult. Că sufoc, nu sufoc. Eu nu sun, dacă nu mă suni. Nu deranjez. Nu, nu-mi place, dar i-am sufocat prin asta, prin bunătatea mea, prin cocoleala mea.”

Mirabela a lăsat să se înțeleagă că nereușite în dragoste au dus-o cu gândul să se călugărească. „Nu poți să te duci să te unești cu Dumnezeu dacă ești nefericit. Acolo trebuie să te duci pur, cald, că așa îți dorești. Vreau să mă logodesc cu Dumnezeu”, a spus artista.

Mirabela a fost căsătorită de două ori

Prima dată s-a măritat tânără cu Willy Dauer.

„Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata.

A fost singura persoană dintre cei apropiați care a venit la înmormântare la tatăl meu. Și m-a sprijinit foarte tare, eu eram devastată”, a povestit interpreta.

Citește și: A jucat cu Pintea și Iuliu Moldovan. La 35 de ani a plecat în munți alegând „smerenia și iertarea”

Solista a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său după divorț. Cântăreața a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț în timpul căsniciei şi a fost chiar la un pas de moarte.

Ea a detaliat, în urmă cu o lună, faptul că fostul soț a câștigat custodia copilului după ce i-a inventat un amant. Cu fiul ei nu mai ține legătura.

Și-a revăzut copilul când avea 12 ani

“Să fie sănătos”, este mesajul pe care solista i l-a transmis lui Alexandru, fiul pe care îl are cu cel de-al doilea soț.

“Nu ai vrea să te caute la un moment dat, să îți spună ‘mulțumesc, iubită mamă’, și ‘iartă-mă că am greșit’?”, a fost întrebată.

“Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer.

 Cântăreața și-a revăzut copilul pentru prima dată de la divorț când acesta avea 12 ani. Mirabela i-a plătit pensie alimentară fiului ei până când acesta a împlinit 18 ani, însă întâlnirile lor erau extrem de rare.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te