HOROSCOP Adio la ce e rău și apăsător în viața lor! 3 zodii depășesc greutățile pe 15 august

DE Elena Petrescu | Actualizat: 14.08.2024 - 15:05
HOROSCOP Adio la ce e rău și apppăsător în viața lor! 3 zodii depășesc greutățile pe 15 august - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Adio la ce e rău și apppăsător în viața lor! 3 zodii depășesc greutățile pe 15 august - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP Adio la ce e rău și apăsător în viața lor! 3 zodii depășesc greutățile pe 15 august. Odată problema rezolvată ... nu ne vom uita înapoi.

SHARE

HOROSCOP Adio la ce e rău și apăsător în viața lor! 3 zodii depășesc greutățile pe 15 august. Odată problema rezolvată ... nu ne vom uita înapoi.

HOROSCOP Adio la ce e rău și apăsător în viața lor! 3 zodii depășesc greutățile pe 15 august.

Pe 15 august, greutățile noastre actuale vor ieși în evidență, gata să fie abordate și depășite. Conform astrologiei, cine o va aborda?

Trei semne zodiacale, desigur, datorită Lunii opuse atât lui Jupiter, cât și lui Marte.

Considerați această zi o victorie; depășim o problemă care ne chinuia, cu un motiv. Nu facem niciun înapoi în această privință.

Leu

Când ești pus la zid, Leu, există o singură cale de ieșire. Te asculți doar pe tine pentru a ieși dintr-o capcană strânsă și nu ești interesat să faci ceea ce ți se spune.

Din păcate, persoana care îți spune să „stai pe loc” este cineva responsabil, cineva mai mare în grad ca tine.

Deși nu-ți place să te gândești că cineva are autoritate asupra ta, îți place să primești banii la începutul lunii. Așa că trebuie să treci ușor peste acest obstacol.

Nu vrei să fii nepoliticos, dar nici nu vrei ca ei să creadă că ești o persoană fără minte care nu se poate apăra singură.

Citește și: HOROSCOP Cele 2 zodii care se lăfăie în bani până la final de an 2024. Astrele se aliniază pozitiv

De aceea, în această zi trebuie să găsiți cuvintele „potrivite” pentru a face acest lucru, astfel încât să vă păstrați slujba și să rămâneți oarecum mulțumit de ea.

Scorpion

Ziua de 14 august te pune într-o situație care îți va solicita voința, iar Scorpion, te vei ridica la înălțimea provocării.

Asta este. Aceasta este ziua de care te-ai temut că va veni și totuși o primești cu bucurie pentru că aveai nevoie de acest ultim impuls

 Dacă ceva va face ca universul să dea acel ultim impuls, atunci este tranzitul Lunii în opoziție cu Jupiter și Marte. Putere și entuziasm.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că, dacă ai un obicei prost, aceasta este ziua în care îi spuneți adio, pentru totdeauna, kaput, gata, gata și iar adio. 

Capricorn

Există cineva cu care lucrezi și, indiferent de ceea ce faci, are acest talent de a anula tot ceea ce ai făcut, ca și cum aceasta este misiunea lor în viață: să te deranjeze.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Ești deranjat, foarte deranjat. În timpul Lunii opusă lui Jupiter și Marte, este ca și cum fiecare lucru pe care această persoană îl face se simte ca un afront personal.

OK, asta ar putea fi problema ta, Capricorn, dar asta nu înseamnă să dai vina în întregime pe tine.

Percepția ta este puțin distorsionată și asta pentru că această singură persoană te exasperează; ce poți face?

Poți să respiri și te dai deoparte. Ce lipsește aici? Ce poți face - cu blândețe - pentru a îndrepta situația?

Acest obstacol are o dată de expirare. Dacă ești blând, dar ferm cu părerea ta, poți comunica cu această persoană astfel încât acest obstacol incomod să nu mai apară niciodată.

Ușor și cu blândețe și ai scăpat, Capricorn.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te