HOROSCOP 14 mai Mari tulburări pentru Berbec, tensiuni pentru Leu și dezamăgiri pentru Fecioară

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 13.05.2024 - 17:49
HOROSCOP 14 mai Mari tulburări pentru Berbec, tensiuni pentru Leu și dezamăgiri pentru Fecioară Foto: Freepik(fotografie cu caracter ilustrativ)

Ziua vă va aduce mai multe oportunități la serviciu sau o întâlnire romantică interesantă? Să vă decodificăm scenariul cosmic pentru ziua respectivă și să vedem la ce vă puteți aștepta astăzi.

SHARE

Alegerile pe care le faceți astăzi vor avea implicații de anvergură, așa că gândiți-vă cu înțelepciune și nu trageți concluzii. Fii atent cu documentele azi.

Citește și: Sărbătoare religioasă 14 mai. După ziua cu 13 vin și 3 ceasuri rele. Cum să te aperi de ghinion

Condițiile de sănătate se vor îmbunătăți pe măsură ce tratamentul a început să-și arate rezultatele. Poziția financiară ar fi satisfăcătoare.

Berbec

21 martie – 19 aprilie

O decizie financiară pe care o iei astăzi are potențialul de a-i surprinde pe alții – și poate chiar și pe tine.

HOROSCOP 14 mai Mari tulburări pentru Berbec, tensiuni pentru Leu și dezamăgiri pentru Fecioară

Ați putea explora o abordare diferită de modul în care ați fost crescut și este de înțeles dacă acest lucru poate duce la anxietate.

Ține minte că deții controlul asupra procesului, așa că poți (și ar trebui) să te oprești dacă devine insuportabil pentru tine.

Taur

20 aprilie – 20 mai

Anunțul că ceva s-a schimbat în viața ta personală îl poți primi în orice moment. Pe măsură ce Soarele îl întâlnește pe Uranus în semnul tău, este posibil să te temi să devii centrul atenției unor persoane.

Din fericire, dacă îi ai aproape pe prietenii tăi poate amortiza orice lovitură primită din partea sorții.

Gemeni

21 mai – 20 iunie

Privește cu entuziasm ce se petrece în acest moment în viața ta. Toate visele tare ar putea avea potențialul de a-ți îmbunătăți finanțele, ceea ce ce te poate urca pe ierarhia socială.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Rămâneți la curent cu modurile în care un dialog obișnuit poate escalada dincolo de ceea ce intenționați! Joacă-te în siguranță concentrându-te pe ceea ce poți spune fără să încalci regulile.

Rac

21 iunie – 22 iulie

Prietenii tăi ar putea fi doar modelele de care ai nevoie în acest moment. Poate că ești atras de o idee unică, dar nici nu vrei să renunți la un punct de vedere politic sau spiritual care te-a modelat.

Deși angajamentul tău filosofic este potențial o mare parte a identității tale, unele ajustări îți pot oferi de fapt spațiu pentru a trăi mai bine în conformitate cu valorile tale.

Priviți cum s-au confruntat alții cu provocări similare și nu vă fie teamă să imitați strategiile care par să funcționeze bine.

Leu

23 iulie – 22 august

Prinderea frâielor ar putea părea necesară astăzi. Pe măsură ce Soarele puternic se unește cu eliberarea lui Uranus în casa voastră a 10-a autoritară, frustrarea voastră față de o structură de putere nu face niciodată nimic altceva decât să vă provoace.

Poate că reacția ta va fi neașteptată doar pentru cei care nu au fost atenți la situație - probabil că tensiunea a crescut de ceva vreme.

O persoană cheie poate să aprobe în secret abordarea ta, chiar dacă nu o spune cu voce tare. Nu vă temeți prea mult de consecințe.

Fecioară

23 august – 22 septembrie

S-ar putea ca partenerul tău să nu fie la fel de interesat de aceleași domenii ca tine, dar asta nu este neapărat un lucru rău pe termen lung.

Dacă reușiți să treceți peste dezamăgirea inițială, orice critică poate deveni constructivă. 

Balanță

23 septembrie – 22 octombrie

O alianță neconvențională este posibilă în prezent. În timp ce Soarele prietenos se unește cu bizarul Uranus în a 8-a casă a colaborării, s-ar putea să vă uniți forțele cu cineva care de obicei nu este de acord cu dvs. în probleme majore.

Aranjamentul poate funcționa la nivel practic — este posibil să doriți aceleași lucruri, chiar dacă le vedeți în moduri diferite.

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Cineva din viața ta poate părea instabil în acest moment și îl supui unor teste. Pe măsură ce Soarele își unește forțele cu Uranus haotic în zona ta de relație, te-ar putea bucura cu adevărat să fii cucerit de orice aventură pe care ți-o oferă partenerul tău!

Pentru o experiență cu adevărat transformatoare, luați în considerare contribuția cu câteva dintre ideile dvs. pentru a menține entuziasmul mai mult timp.

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Schimbarea rutinei zilnice ar putea fi necesară. Nevoile actuale ale cuiva cu care locuiți ar putea să vă împiedice să vă îndepliniți obiceiurile.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Chiar dacă nu ai fi ales felul în care a apărut situația, s-ar putea să beneficiezi în cele din urmă de oportunitatea de a regândi lucrurile.

Este în regulă să îmbrățișezi orice curge cu ușurință – ideea este să faci ceea ce este cu adevărat important, nu să dovedești lumii că ești productiv în fiecare secundă a zilei.

Capricorn

22 decembrie – 19 ianuarie

Dorința ta de plăcere ar putea prelua o urgență reînnoită. Nu este necesar să petreci mult timp explicând acest lucru oamenilor din jurul tău.

Încercarea de a ajunge la un consens vă poate duce la împlinire. În timp ce Soarele energetic îl întâlnește pe Uranus electric în casa ta jucăușă a 5-a, ai putea la fel de bine să-ți urmărești fericirea.

Entuziasmul tău va fi probabil contagios și asta ar trebui să atragă toată compania pe care o dorești!

Vărsător

20 ianuarie – 18 februarie

Simți că se pregătește o astfel de schimbare și este mai bine să o accepți decât să încerci să o lupți. Este adevărat că nu poți garanta exact ce se va întâmpla în continuare.

Poate că orice ai pierdut va fi înlocuit rapid cu o alternativă superioară - sau poate soluția nu va apărea imediat.

În orice caz, bazarea pe resursele tale personale te poate ajuta să scapi de griji. Esti mai puternic decat crezi!

Pești

19 februarie – 20 martie

Este posibil să spui ceva la care oamenii nu s-ar aștepta. Totuși, atitudinea ta poate convinge publicul să te ia în serios.

Motivația ta inițială ar putea implica dorința de a te exprima și de a trăi în conformitate cu valorile tale.

Este bine să ai acele dorințe, dar orice ai alege să faci cu ele trebuie să funcționeze în lumea reală.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te