FOTO Copilul lui Bădălău, cu 260 km/oră pe autostradă. Tatăl a fost săltat de DNA pentru corupție

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.11.2022 - 00:05
Bădălău - Foto: Colaj

Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții de Conturi, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA într-un dosar de corupție.

SHARE

Niculae Bădălău a fost ministru din partea PSD iar acum muncește la Curtea de Conturi a României. Fiul său a fost implicat în mai multe scandaluri mondene și duce o viață de lux.

Citește și: Niculae Bădălău, reținut de DNA pentru corupție. Câștigă 5.500 euro pe lună de la Curtea de Conturi

Gabi Bădălău a postat, anul trecut, o fotografie cu bordul bolidului său un Mercedes modificat. Poza indică faptul că Bădălău mergea cu 257 km pe oră. Poza pare să fie făcută pe Autostrada spre mare unde viteza maximă este de 130 km/oră. Poza a fost republicată pe contul de FB „Evoluție în instituție”.

Bădălău junior s-a aflat de multe ori în atenția presei pentru escapadele sale și pentru procesul de divorț ăe care îl are.

La finalul lui 2020, o nouă etapă în procesul de divorţ şi custodie dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău s-a derulat la tribunal când a vut loc o nouă înfăţişare la tribunal.

Artista spune că deşi a depus probe şi dovezi „grele" la dosar, care îl incriminează pe Bădălău, nu au fost luate în seamă, în plus, până acum i-au fost respinse probele audio, video, doar solicitarea testului anti-drog a fost acceptată. Claudiei îi este teamă pentru viaţa copiilor săi şi a făcut ameninţări grave pe pagina de socializare. Cântăreaţa spune că relaţiile lui Niculae Bădălău îl vor ajuta pe fiul său să iasă basma curată şi a făcut dezvăluiri interesante.

Citește și: Bădălău jr dă 2.000 €/lună pentru copiii săi și zeci de mii pe bijuterii pentru Bianca Drăgușanu

„Unde va fi trimis băiatul să-şi facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relaţiile de baza pe care vi le-aţi format datorită sacoşele de bani pe care fiul dv le aducea în casă şi pentru care tremuram de frică?

Unde îl veţi trimite pe odorul pentru care i-aţi plătit zeci de mii euro la cămătari în procese penale cu furt de maşini, cu anturaje dubioase, bunica (mama) care datorită dv a ajuns sa facă toate aceste nenorociri pentru care îi luaţi apărarea în loc să-l duceţi pe un drum bun?!

Citește și: Niculae Bădălău ar fi plătit zeci mii de euro pentru a-și scăpa copilul de cămătari

În ianuarie acest an, s-a dezvăluit că fiul lui Niculae Bădălău (ex senator PSD, actual șef la Curtea de Conturi) trăiește o idilă cu Bianca Drăgușanu. În același timp oferă de cinci ori mai puțini bani pentru întreținerea copiilor decât îi cere fosta nevastă.

Bianca Drăgușanu s-a întors din vacanța de cinci stele din Maldive, unde a petrecut alături de Gabi Bădălău. Fosta iubită a lui Alex Bodi a mers la sală cu BMW-ul noului partener și și-a ”expus” accesoriile de zeci de mii de euro pe care le-a primit cadou.

Citește și: Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te