Cine e femeia care l-a îmblânzit pe Piersic. Nu seamănă cu fostele iubiri. A făcut naveta pentru el

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.12.2022 - 14:49
Anna și Florin - Foto: libertatea.ro

Florin Piesic a avut o viață sentimentală zbuciumată. A fost căsătorit cu două actrițe și s-a iubit cu Angela Similea. Venită din afara scenei, Anna Torok l-a dus a treia oară la altar și nu i-a mai dat drumul.

SHARE

Actorul a apărut cu soția sa la lansarea cărții sale autobiografice. ”Soţia mea nu a citit cartea, abia a primit-o astăzi, dar ea ştie din poveştile mele tot ce e scris acolo. Astăzi este ziua soţiei mele, o zi specială”, a spus Florin Piersic, la lansarea cărții sale.

Anna Torok (foto jos) nu a ieșit în lumina reflectoarelor. Ei au o casă lângă Cluj, unde merg pentru a se destinde atunci când timpul le permite. Acolo au o grădină, cu multe flori, de care are grijă Anna. De grădinărit se ocupă tot Anna, actorul fiind mai mult cu privitul, cel puțin asta susțin prietenii cuplului.

Regretele sale

”Sunt fericit că mă iubesc oamenii, însă mi-ar fi plăcut să trăiască părinţii mei, pentru că mama mea adorată a fost o sfântă. (…). Cel mai tare din toată cartea e că, într-o dimineaţă, trebuia să scriu finalul.

Şi am scris aşa: «sfârşit fără sfârşit». Am scris de ce am scris-o şi ce cred eu că s-ar putea întâmpla. ăla e capitolul cărţii care îmi place cel mai mult”, a mai povestit Florin Piersic, pentru click.ro.

Florin Piersic spune însă că este primul și ultimul volum pe care îl lansează. Cei care îl vor achiziționa vor putea afla detalii despre familia actorului, dar și despre marile sale regrete.

Piersic a avut încă două soții și mai multe relații celebre

Prima lui soție, Tatiana Iekel, este și cea care i-a dăruit primul său copil, pe Florin Piersic Jr. Cei doi s-au căsătorit în anul 1958, după doi ani de relație. 

Să joc teatru a fost bucuria mea cea mai mare! Este ca o patimă fără sfârşit... Teatrul Mic", mărturisea Tatiana Iekel în volumul "Teatrul Mic. 50 de ani", apărut în 2013.

Citește și: Florin Piersic: trei căsătorii și marea dragoste, Angela Similea. Cine i-a fost 9 ani iubita secretă

Tatiana a murit în anul 2017 și a fost prima soție a lui Florin Piersic. Povestea lor de iubire a început în anul 1958, la Paris. Cei doi s-au căsătorit în anul 1960 şi s-au despărţit în anul 1974. Din mariajul lor a rezultat un copil, Florin Piersic Junior care, ulterior, a urmat aceeaşi carieră ca şi părinţii săi celebri.

Citește și: FOTO Actrița Tatiana Iekel despre soțul Florin Piersic: „Nu a fost iubirea vieții mele. Era un crai”

Anna Szeles

După divorț, actorul a mai avut câteva relații pasagere, printre care și cea cu actrița Otilia Barbath, pe care ar fi înșelat-o cu Gabriela Vlad, o studentă. Totul s-a încheiat destul de repede și între cei doi, iar actorul a găsit din nou iubirea alături actriță de origine maghiară Anna Szeles, scrie spynews.

Cei doi au devenit soț și soție la în anul 1975, după ce Florin ar fi curtat-o timp de nouă ani. La un an, s-a născut Daniel, fiul cel mic al actorului. În timp, iubirea a început să se risipească, iar după 10 ani de căsnicie și-au spus adio.

Gabriela Werner este numele celei care i-a fost amantă lui Piersic timp de nouă ani, în timpul căsniciei pe care actorul a avut-o cu Anna Szeles. Fostă actriță, Gabriela Werner trăiește în prezent în Israel, țară în care s-a stabilit, urmându-și soțul.

În ciuda diferenței de 17 ani dintre ei, Gabriela Werner i-a devenit amantă lui Piersic în 1974 și a durat până în 1983, când actrița și-a cunoscut actualul soț.

”Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. 

Am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim sentimentele altora.

Dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate...”, a declarat fosta iubita a lui Florin Piersic, arată 3dot.ro

Iubire interzisă cu Angela Similea


Angela Similea a fost una dintre marile iubiri ale actorului, deși el a confirmat zvonurile abia în urmă cu câțiva ani. Ambii erau căsătoriți atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te