Florin Piersic: trei căsătorii și marea dragoste, Angela Similea. Cine i-a fost 9 ani iubita secretă

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.08.2022 - 19:25
Florin Piersic și Gabriela Werner FOTO: 3dot.com

Deși acum este căsătorit de 27 de ani cu Anna Torok, în tinerețe, marele actor a avut o inimă zburdalnică, iar zvonurile relațiilor lui clandestine circulau peste tot în lumea mondenă.

SHARE

Prima lui soție, Tatiana Iekel, este și cea care i-a dăruit primul său copil, pe Florin Piersic Jr. Cei doi s-au căsătorit în anul 1958, după doi ani de relație.

Citește și:  Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic


Din păcate, căsnicia s-a destrămat în anul 1974, iar motivul ar fi fost tocmai infidelitatea actorului, care s-ar fi îndrăgostit de toate partenerele cu care a jucat, potrivit Tatianei.

Citește și: FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

„E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre ele, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a spus prima soție a lui Florin Piersic, în urmă cu mai mulți ani.


Anna Szeles

După divorț, actorul a mai avut câteva relații pasagere, printre care și cea cu actrița Otilia Barbath, pe care ar fi înșelat-o cu Gabriela Vlad, o studentă. Totul s-a încheiat destul de repede și între cei doi, iar actorul a găsit din nou iubirea alături actriță de origine maghiară Anna Szeles, scrie spynews.

Cei doi au devenit soț și soție la în anul 1975, după ce Florin ar fi curtat-o timp de nouă ani. La un an, s-a născut Daniel, fiul cel mic al actorului. În timp, iubirea a început să se risipească, iar după 10 ani de căsnicie și-au spus adio.

Gabriela Werner este numele celei care i-a fost amantă lui Piersic timp de nouă ani, în timpul căsniciei pe care actorul a avut-o cu Anna Szeles. Fostă actriță, Gabriela Werner trăiește în prezent în Israel, țară în care s-a stabilit, urmându-și soțul.

În ciuda diferenței de 17 ani dintre ei, Gabriela Werner i-a devenit amantă lui Piersic în 1974 și a durat până în 1983, când actrița și-a cunoscut actualul soț.

”Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. 

Am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim sentimentele altora.

Dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate...”, a declarat fosta iubita a lui Florin Piersic, arată 3dot.ro

Iubire interzisă cu Angela Similea


Angela Similea a fost una dintre marile iubiri ale actorului, deși el a confirmat zvonurile abia în urmă cu câțiva ani. Ambii erau căsătoriți atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Anna Torok, ultima iubire

În 1986, Florin a întâlnit-o pe Anna Torok, care i-a devenit soție și îi este alături și în ziua de astăzi. Cei doi s-au cunoscut în avion și timp de 7 ani au făcut naveta București-Cluj pentru a fi unul cu celălalt.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.