FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

DE Alex Darvari | 31.07.2022 - 19:01
Angela Similea are doi nepoți/ agentiadepresamondena.ro

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, este stabilit în America de mai bine de 20 de ani. Lucrează în domeniul IT, la o companie de prestigiu, și câștigă o sumă fabuloasă. Când a plecat la studii, în Elveţia, celebra solistă a avut un şoc atât de mare, încât a albit brusc.

SHARE

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Sorin Hilgen (46 ani), fiul Angelei Similea (72 ani), este unicul moştenitor pe care cântăreaţa îl are din a doua căsnicie, cea cu Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Mai târziu, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, care a fost cel de-al treilea soț al cântăreței. Fiul interpretei trăiește de mai bine de 20 de ani în America, alături de soția lui și de cei doi copii ai lui din primul mariaj, cel cu Bianca Cristinoiu Jones. Are o situație materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câștigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă.

Citește și: De ce ajunge Tudor Gheorghe de două ori pe an la Techirghiol. „Nu îmi permit să leșin pe scenă”

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens”, a mai spus Angela. Artista este extrem de mândră de fiul ei și spune că ea n-a avut niciodată un salariu fix. „Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, a încheiat Angela Similea subiectul salariului fiului ei.

Atunci când fiul ei a plecat la studii în Elveția, Angela Similea a albit brusc. “El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet... A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!”, a mai dezvăluit Angela Similea, ptorivit click.ro

Sorin, fiul solistei cu chitaristul Sorin Movileanu, cel de-al doilea sot al sau, s-a casatorit in America cu Nicole, cu care are doi copii: Grace, o tanara de 18 ani, pasionata de muzica si avand deja o cariera artistica, si Jan Christian, de 19 ani, care s-a inrolat deja ca puscas marin american.

Primul sot a fost electricianul Andy Constantin. Cel de-al doilea sot a fost chitaristul Sorin Movileanu, cel cu care artista are un copil, Sorin. Al treilea sot a fost un olandez, Jan Hilgen, cel care l-a si infiat pe Sorin, fiul artistei. Al patrulea sot al solistei a fost poiticianul Victor Surdu, cel care a incetat din viata in 2011.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te