De ce s-a certat Irinel Columbeanu cu Mister Pink. Nu Monica a fost principalul motiv

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.05.2022 - 17:25
De ce s-a certat Irinel Columbeanu cui Mister Pink. Nu Monica a fost principalul motiv / fanatik.ro

După ce a locuit alături de părinții săi în vila lui Irinel de la Isvorani, Irina Columbeanu s-a mutat, recent, în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor.

SHARE

De ce s-au certat fostul milionar român și Mr. Pink, înainte ca fiica Monicăi Gabor să plece în SUA.

De ce s-au certat Irinel Columbeanu și Mr. Pink


Irinel Columbeanu nu și-a dat, inițial, acordul pentru ca Irinuca, fiica sa, să se stabilească pe meleagurile americane, alături de mama ei, Monica Gabor.

Citește și: Columbeanu nu regretă că a pierdut 150 milioane €: La două camere, în chirie, mă simt mai bine

Acum câțiva ani, fostul milionar de la Isvorani și actualul partener al topmodelului s-au întâlnit pentru a discuta viitorul Irinei Columbeanu, iar discuția dintre cei doi s-a transformat într-o adevărată altercație.

Irinel Columbeanu a povestit totul în cartea sa, „Istoriile unui vehement: Chintesența”:

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Citește și: FOTO Columbeanu a sărăcit. Stă în chirie, are mașină de 30 de ani, bea cafea la plic și bere la doză

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și a început să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

 
Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se părut că Irina era parcă un pic îmbufnată.

De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar.”, a scris Irinel Columbeanu în cel mai nou volum al cărții sale, potrivit redacției playtech-impact.ro.


Ce l-a convins pe Irinel Columbeanu să-și lase fiica să se mute în SUA


În vara lui 2018, fostul soț al Monicăi Gabor a luat decizia de a o lăsa pe fiica lui, Irina, să se mute în America, alături de mama ei. Irinel Columbeanu s-a răzgândit după ce a reflectat asupra posibilităților de dezvoltare mult mai mari pe care copila le-ar putea avea peste ocean, arată playtech.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te