Cine îl apără pe Buhnici. Almășan: lumea nu vrea să vadă „slană”. Ciutacu: nefericite fără treabă

DE Alex Darvari | Actualizat: 20.07.2022 - 20:56
George Buhnici - Foto: Facebook George Buhnici

Victor Ciutacu și Marina Almășan sar în apărarea lui George Buhnici după scandalul în care prezentatorul a declarat că nu vrea să vadă femei cu celulită sau cu vergeturi la mare.

SHARE

"S-a schimbat trendul. În vremea lu’ #metoo, toate credeau că-s mișto și aveau puseuri de memorie că le-a pus unu’ mana pe cur când erau mici. În vremea lu’ #buhnici, toate și-au dat seama că-s grase, au celulită și vergeturi. Cât despre bărbații părerologi, sunt ferm convins că ei, pe plajă, se holbeaza după norișori pufoși, unironi roz și valuri înspumate, nu la țâțele și bucile bucățelelor lucrate la sală și din cuțit. Nota autorului: “toate” = nefericitele fără treaba și lipsite de o ocupație serioasă care sar ca rața la muci după orice fonfleu și se bagă-n seamă pe orice temă cu lipici la public", scrie Ciutacu pe Facebook.

De asemenea, vedeta TV Marina Almășan, îi ia apărarea lui Buhnici, susținând că „lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană şi de acumulări de celulită”

Citește și: VIDEO Urșii polari caută în gunoaie pentru hrană: „Au nevoie de gheață pentru a vâna, dar s-a topit”

„Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înţepat discret, cu limba-i ascuţită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos, care, neţinand cont de «imperfecţiunile» majore ale trupului, se expun în faţa unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei şi a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reţinere”, scrie jurnalista pe pagina ei de Facebook.

Jurnalista subliniază că este de părere că persoanele complexate sunt nişte suflete chinuite, dar susţine că nu trebuie nici confundată lipsa de complexe cu lipsa de bun simţ si cu cea a măsurii. 

Citește și: VIDEO David Popovici și antrenorul său, decorați de Iohannis. Cavalerii României promit noi medalii

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, în prezent vlogger de tehnologie, a fost surprins într-o ipostază în care publicul său rar l-a văzut. Jovial și pus pe glume, jurnalistul a oferit un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, la mare, unde a luat parte la festivalul Neversea, desfășurat în perioada 7 - 10 iulie.

Ceea ce a inflamat Internetul a fost, însă, părerea sa despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor și care s-au afișat în costum de baie „cu celulită și vergeturi”. Susținător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine și am văzut fete care arată foarte bine aici”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.