Catinca îl acuză pe Petre Roman că nu se interesează de Mioara, care a ajuns la azil. Este un egoist

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.07.2023 - 19:36
Familia Roman - Foto: romani-buni.info

Catinca Roman continuă disputa cu sora ei Oana, dar și cu tatăl ei Petre Roman în contextul în care mama lor este internată la azil.

SHARE

Catinca Roman continuă disputa cu sora ei Oana, dar și cu tatăl ei Petre Roman în contextul în care mama lor este internată la azil. 

Surorile Roman, în război

Oana Roman i-a reproșat atunci Catincăi că aceasta nu se interesează deloc de starea mamei lor, Mioara, internată într-un azil de lux din Snagov. Recent, Catinca i-a atras atenția Oanei că nu achită din banii proprii azilul în care se află Mioara, ci din pensia acesteia.

Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei?
Eu sunt 'bolnavă'? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama?

Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare' a scris Oana Roman pe pagina ei de socializare.

Catinca i-a răspuns la o emisiune de televiziune. 

„Eu cred că orice familie are un tipar, care se transmite transgenerațional. Cred că a moștenit niște probleme, mai ales femeile din familia noastră. Cred că ea, în loc să încerce să iasă din acest tipar, cumva își creează o poveste în jurul problemelor și vieții ei. E o femeie puternică și ar trebui să își asume.

Uite, chestia asta să arate că familia e perfectă, că se reîmpacă, că ei cresc împreună copilul. Cred că lucrurile nu stau așa și ar trebui să își asume mai mult că se poate descurca și singură în viață”, a dezvăluit Catinca despre Oana Roman.

În ultima vreme, viața Mioarei Roman, în vârstă de 83 de ani, a fost pusă la grea încercare. Fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, iar cea care i-a dat cel mai mult de furcă a fost operația la șold. Pentru că are nevoie de supraveghere constantă, Oana Roman a decis că cel mai bine pentru mama sa este să stea internată într-un centru pentru bătrâni, orice centru, ci unul de lux, unde are parte de tratament pe măsură.

S-a luat și de tatăl, Petre

Fostul premier al României, Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Fostul premier al României  a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

 „M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României.

Fiica lui vitregă, Catinca, nu a putut trece peste acest lucru.

„Eu nu judec faptul că s-a despărțit de mama, ci felul în care a făcut-o. Vorba aia, și dacă adopți un cățel sau o pisică te atașezi de ei. Chit că eu eram doar a mamei, Calina la fel, mi se pare dubios să faci asta, adică să dispari complet din viața tuturor. A șters cu buretele, ca și cum noi am devenit invizibile. Asta a avut efect și asupra Oanei, și asupra Calinei, și asupra Izei”, a declarat Catinca.

Aceasta a completat: „Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil.

Citește și: Petre Roman, după divorț: Mi-am pierdut capul după altă femeie. Fiica: Nu s-a gândit decât la el

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te