Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes. Azi, e doar tatăl copilului meu

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.05.2021 - 18:56
Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes./ cancan.ro

Andreea Marin a intrat în casele oamenilor încă de la 19 ani, când a început să lucreze ca moderator la TVR Iași, iar succesul l-a cunoscut în momentul în care a început să prezinte emisiunea „Surprize, surprize”.

SHARE

Citește și: Andra a spus ce o supără la Măruță: Cariera lui mi-a dat viața peste cap. E ocupat 5 zile din 7

 Acesta este și motivul pentru care vedeta afirmă că mariajul ei cu Ștefan Bănică Jr. a fost clădit pe iubire, nu pe dorința ei de afirmare, așa cum o acuză unele persoane. 

Citește și: Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

Cariera Andreei Marin este una impresionantă și încă de la primul contact cu televiziunea, la 19 ani, totul a avut o continuitate. Au fost proiecte de succes, emisiuni care au dus-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, evenimente pe care le-a prezentat și campanii pe care a simțit să le facă. De ce amintim de toate aceste lucruri? Ei bine, de-a lungul timpului au existat persoane care au afirmat că Andreea Marin s-a căsătorit, de fapt, cu Ștefan Bănică Jr. pentru a căpăta faimă. Lucrurile nu au stat deloc așa, iar vedeta a ținut să facă câteva precizări.

Citește și: FOTO&VIDEO Loredana și Delia, sărut pasional în direct. Ce a determinat un asemenea gest

 
„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus Andreea potrivit Cancan.

M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes

Șapte ani au fost căsătoriți Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., iar din dragostea lor s-a născut fiica lor, Violeta. Motivul despărțirii nu a fost niciodată concret și au existat de-a lungul timpului speculații referitoare la infidelitatea artistului sau chiar la violențele la care ar fi fost supusă Andreea Marin. Prezentatoarea Tv s-a ținut departe de aceste subiecte și a susținut mereu că pentru ea, Ștefan Bănică este tatăl fetiței sale, iar asta cântărește cel mai mult.

Citește și: Au apărut bancuri cu Loredana: Oriunde mă atingi, îmi dai la operație

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.