Soțul Ancăi Țurcașiu poate rămâne cu toată averea după divorț. Nu are bani să își apere drepturi

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.05.2023 - 17:29
Anca Țurcașiu - Foto: Ziar de Cluj

Anca Țurcașiu nu a finalizat partajul după divorțul de bărbatul care i-a fost alături timp de 20 de ani. Artista e bună de plată după ce nu a putut achita o taxă și nici nu întrezărește venituri care să o ajute în acest sens.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu trei ani, după un mariaj de 20 de ani. Ea părea fericită și anunța că vrea să se mute în Tailanda, unde a și trăit o vreme.

Anca Țurcașiu a încearcat să vadă cum e viața departe de România în Tailanda unde ar putea să se mute pentru o perioadă mai lungă. Ea și-a închiriat un apartament în Phuket pentru trei săptămâni pentru a testa viața cotidiană din această țară.

Citește și: VIDEO Anca Țurcașiu s-a mutat la 7.000 km de România. „Mă gospodăresc cu mâncarea și transportul”

Dincolo de această escapadă, Anca Țurcașiu încă se judecă cu fostul soț pentru diverse bunuri. Pentru că nu poate achita taxa de timbru, artista a ajuns într-o situație delicată.

Cei doi soți au pus deoparte o avere consistentă, dar nici după 3 ani nu au reușit să o împartă. Pentru că a cerut o parte importantă din avere, artista e nevoită să plătească o taxă de timbru de 6.000 de euro. Artista a spus că nu are de unde să o achite pentru că nu are venituri constante. Instanța i-a respinse cererea prin care voia să fie scutită de taxa de timbru după ce s-a constat că artista deține, totuși, mai multe imobile, scrie viva.ro

În apărarea sa, Țurcașiu a spus că nu are venituri constante din activitatea rtistică.

Cine plătește taxa de timbru?

Reclamantul, cel care sesizează instanța. Dacă pârâtul face și el cereri proprii, va plăti, la rându-i, o taxă. La finalul procesului, partea care pierde va fi obligată să restituie cheltuielile de judecată părții care a câstigat. Inclusiv taxa de timbru.

Când se plăteste taxa de timbru?

Înainte de începerea procesului și se anexează la cererea de chemare în judecată, la momentul înregistrării la instanță.

Dacă ați uitat sau nu ați știut, în procedura de regularizare, judecătorul  trimite o adresă prin care spune cât este taxa și vă pune în vedere să o achitați  în 10 zile de la primirea plicului. (avocatadrian.ro)

Spune că a trecut peste divorț

Nu de mult, Anca Țurcașiu spunea că a trecut peste divorțul de Cristian Georgescu și a dat detalii despre acel moment greu din viața ei.

„Aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea.

Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit”, a spus artista.

Citește și: FOTO Celebritatea o oprește pe Anca Țurcașiu să iubească la 3 ani după divorț. Bărbații sunt timizi

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te