Alina Sorescu „plătește polițe” după divorț. Mesajul dureros trimis fostului soț printr-o melodie

DE Bianca Iosef | Actualizat: 16.12.2022 - 13:59
Alina Soresc- Foto: FACEBOOK

Cântăreața Alina Sorescu a vorbit despre planurile pe care le are de când a divorța de Alexandru Ciucu. Deși recunoaște că trece prin momente dificile, artista simte că a renăscut profesional.

SHARE

„Anul 2022 a fost pentru mine unul al renașterii și al împlinirii din punct de vedere profesional, mai ales că am avut multe proiecte pe care le-am dus la bun final. Închei anul în stil mare, cântând la Ateneul Român, într-un concert caritabil de Crăciun.

Motivul transformării mele sunt eu. În viață am trecut prin tot felul de etape, și în momentul acesta mă bucur foarte mult de lucrurile care se împlinesc din punct de vedre profesional.”, a spus artista la un post de televiziune.

Citește și: Schengen nu se află printre temele reuniunii Consiliului European. Iohannis zice că o pune pe agendă

Alina a mai spus că a ales să învețe din experiența acestui an care a dus la divorțul dintrea ea și fostul soț.

Citește și: Boris Becker, eliberat din închisoare: „Tunul” de 700.000 lire l-a ținut doar 8 luni în închisoare

„Așa este în viață, și cu experiențe frumoase și cu experiențe mai puțin frumoase din care trebuie să învățam. A fost un an complicat. Din toate experiențele învățam și am învățat că e important să mă prețuiesc și să am încredere în ce simt. Orice schimbare vine cu o perioadă de adaptare, dar suntem bine.”, a mai adăugat  aceasta.

Chiar dacă pe plan sentimental Alina nu a avut cea mai bună perioadă, pe plan profesional pare că îi merge din ce în ce mai bine.

„Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici. Este visul oricărui artist.

Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei și că vom recrea atmosfera de poveste din clipul nostru nou Suflet de copil’. Deși este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal, mă bucur de reușitele mele profesionale, care vin ca o încununare a atâtor ani de scenă”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Ciao.

Citește și: Fostul soț se temea că e prea bătrân și Alina Sorescu îl va părăsi. Mesaj muzical după divorț

Alina Sorescu i-a transmis un mesaj subtil lui Alexandru Ciucu după divorţ. Artista a scos o piesă nouă care se intitulează sugestiv „Tot cea a fost a fost”. „Strâng durerea-n pumni”, spune Alina Sorescu în noua sa piesă, o dovadă clară că nu s-a gândit niciodată că mariajul său se va duce termina. Pe de altă parte, nu mai e cale de întoarcere, iar Alina și-a dat jos verigheta cu opt luni în urmă.

Nimeni nu știe care să fi fost motivul real al despărțirii. Ce-i drept, Ciucu a fost văzut în compania unei alte femei. În plus, chiar și atunci când erau bine, designerul a spus că soția e foarte capricioasă. Dar Alexandru Ciucu mai avea o mare teamă. Pentru că diferența de vârstă este destul de mare între cei doi, sursele spun că el s-a temut o perioadă ca Alina să nu se plictisească și să se uite după alt bărbat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te