Rețeta miraculoasă care l-a făcut pe Alin Oprea să renască după ce pierduse absolut totul în viață

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.05.2023 - 19:08
Alin Oprea - Foto: Facebook / Alin Oprea

Alin Oprea a cunoscut un succes uriaș după ce a cântat în trupa Talisman în anii 2000. După ce trupa s-a destrămat, artistul a pierdut toți banii pe care i-a câștigat într-o carieră de excepție. A renăscut ca pasărea Phoenix alături de noua sa iubită care l-a sprijinit.

SHARE

Alin Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți muzicieni români. El a fondat trupa Talisman alături de Tavi Colen. În 1996 au cântat la festivalul „Om bun”, unde au și câștigat marele premiu. Un an mai târziu aveau să se și căsătorească

Piesa care a cucerit inimile a milioane de fani a fost „Atât de singur”.

Talisman a fost desemnată formația pop-rock a anului la premiile „Expres Muzical 1999”, a avut o colaborare cu formația Phoenix, cu care a imprimat maxi-single-ul „Ora Hora”, și a susținut concerte în Occident. Avea să imprime 4 albume care s-au bucurat de mare succes. 

În 2006 trupa a aniversat 10 ani de activitate, prin lansarea unui nou album, intitulat Pentru prieteni. În același an, cei doi se vor despărți. 

Artistul va primi o nouă lovitură câțiva ani mai târziu

Alin Oprea a traversat o perioadă de liniște și a avut bucuria de a-și vedea copiii mari. În 2021, cei a divorțat de soția cu mare scandal. 

„Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil Muzical (specializarea mea), nu Sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate «secretele murdare», dar din păcate am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, «poarta adevărului» a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat””, a spus Alin Oprea.

Artistul a spus atunci că a pierdut un milionde euro și a fost dat afară din casă.

Salvarea, în iubire

Alin Oprea a luat-o de la capăt și a renăscut alături de o femeie pe care o numește „înger”. 

Oprea a explicat că a întâlnit-o pe Medana în timpul divorțului care a fost unul foarte traumatizant.

„Se pare că Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, sigur, vorbesc într-o formă metaforică, o femeie care să fie alături de mine în cele mai grele momente și să-mi îndrume pașii spre o nouă viață. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun, undeva în Ardeal. Nu eram chiar distrus atunci, abia începuse măcelul.

Citește și: Artistul care a pierdut 1000000€ și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

Cei doi aveau să se și căsătorească

Alin Oprea a dezvăluit că urmează un program strict pentru a semenține în formă. Este monitorizat de soția sa.

Fiecare masă trebuie să conțină o anumită cantitate de proteine, carbohidrați și vitamine/minerale, din surse cât mai diversificate.

Mic dejun: 3 ouă (fierte/omletă/ochiuri), 1 felie pâine integrală, salată asortată (roșii, castraveți, ardei, ceapă) și o combinație de 100 mg fulgi de ovăz cu iaurt cu 0% grăsime.

Masa de prânz: Piept de pui sau curcan la grătar, orez, salată de  varză.

Masa de după-amiază: Carne de vită la grătar sau la cuptor, cartofi, salată de verdețuri (rucola, baby spanac, salată verde, etc.).

Cina conține peste la grătar (somon/păstrăv/dorada/ton), o lămâie, o felie de pâine integrală, salată.

Zero alcool, zahăr și grăsimi săturate.

Antrenament intens de 5 zile pe săptămână, timp de 3 luni, pentru creștere în masă musculară, urmate de 3 antrenamente pe săptămână următoarele 3 luni, pentru menținere. Și acest ciclu se repetă.

Citește și: Fabuloasa viață a Mihaelei Mihai: Urmărită și declarată moartă de Securitate. Soțul o otrăvea

Fac 3 antrenamente cardio pe săptămână permanent, la care se adaugă înot și alergare în aer liber ocazional”, a povestit Alin Oprea

Dimineața, pe stomacul gol, beau 1 litru de apă, ce conține o lămâie stoarsă, 20 grame glutamină, o lingură de oțet de mere și 1g vitamina C. După antrenamentul de la sală iau un shake de proteină izolată, cu aminoacizi esențiali și glutamină.

Citește și: 13 ani fără Jean Constantin. Hamal în port, fără studii de actorie, își găsește dragostea la 50 ani

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te