Ileana Badiu, despre complicațiile COVID: „Te sleiește de puteri. Mi-a atacat ficatul”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.10.2021 - 10:04
Actrița Ileana Badiu, despre complicațiile COVID: „Te sleiește de puteri. Mi-a atacat ficatul” / Foto: playtech.ro

Ileana Badiu și toți membrii familiei sale au făcut COVID, dar nu forme grave pentru că erau toți vaccinați. Virusul l-a adus băiețelul său de la școală, iar actrița a povestit că a trecut destul de ușor prin boală, dar că i-a fost atacat ficatul. Cea mai afectată a fost soacra.

SHARE

Întreaga familie a actriței Ileana Badiu a luat COVID-19 de la Sasha, băiețelul ei în vârstă de 12 ani, care a intrat la școală în contact cu un coleg testat pozitiv cu SARS-CoV-2, chiar dacă, în afara acestuia, toți s-au vaccinat.

La scurt timp după ce Sasha s-a contaminat, familia a ieșit la masă, bunicile în vârstă de 75 și 83 de ani contractând virusul. „În mai puțin de 48 de ore toată lumea a început să manifeste simptome”, a povestit actrița în vârstă de 47 de ani.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, iubita și încă soția lui Bădălău Jr, în război total

Inițial, Ileana și soțul ei, Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu, șeful secției de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal, au fost testați negativ, ulterior testele ieșind pozitive, relatează unica.ro.

Ileana Badiu nu a făcut o formă gravă de COVID, dar i-a fost atacat ficatul

„Nu am făcut o formă gravă sau ceva. Am făcut o formă ușoară, dar această boală, după cum știți mulți dintre voi, te sleiește de puteri și îți poate ataca diverse părți mai sensibile ale corpului. În cazul meu s-a întâmplat cu ficatul. Am făcut o chestie care se cheamă citoliză hepatică, adică niște valori hepatice foarte mari, ca un fel de hepatită, iar asta mie mi-a complicat situația. Mi-a dispărut gustul și mirosul în ziua a patra și mi-a revenit în a opta”, a dezvăluit Ileana Badiu.

Citește și: Liviu Dragnea are planuri mari cu Irina Tănase după pușcărie. Vrea s-o ceară de nevastă și copii

„Am stat acasă. (…) Toți ai mei sunt vaccinați. (…) Ai mei sunt bine, mai puțin soacra mea, care este mai în vârstă. Se resimte, recuperarea ei este mai complicată. Am făcut terapie din prima secundă cu schema întreagă de tratament. Sunt îngrețoșată de oamenii publici care se „tem” să vorbească acum despre acest subiect numai din teama de hate… teama asta ne-a dus la a fi acum fenomenul negativ al lumii”, a mai spus Ileana, potrivit unica.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.