Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, iubita și încă soția lui Bădălău Jr, în război total

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.10.2021 - 14:58

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au pornit un război uriaș în showbiz. Scandalul dintre iubita și încă soția lui Gabi Bădălău a escaladat după ce Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de declarații despre Bianca Drăgușanu. Diva a luat foc și atacat-o dur în mediul online.

SHARE

Drăgușanca spune că vrea să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru tot ce a zis despre ea, pentru toate mesajele pe care i le-a adresat, pentru calomie, deoarece nu acceptă să fie bătaia de joc a acesteia.

Nervoasă, iubita lui Bădălău Jr a postat pe Istagram câteva imagini cu artista complet goală, făcute în urmă cu mai mulți ani.

După doar câteva minute, însă, Bianca Drăgușanu a șters întreaga postare. Dar nu suficient de repede pentru ca paparazzi să nu o salveze și să o facă publică, informează spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu are unde să locuiască dacă se mărită cu Bădălău Jr: vezi ce vile are viitorul socru

”Buna dimineața😍M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură” mamă de copiii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar “ prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei.”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

”Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc.

Citește și: Bianca Drăgușanu, închisă în casă de Bădălău Jr pentru a nu se întâlni cu Alex Bodi la o nuntă

Claudia Pătrășcanu, „amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port”?

Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port.

Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta. Bun, acum cu o mica parte a poveștii va tin la curent cu dovezi în curand, și că tot îi plac procesele si plimbarile București-Constanța o aștept în instanța pentru calomnie.

Apropo, cred ca știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred ca știe ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la Bucuresti și pentu mine 🥰😘.”, a încheiat Bianca Drăgușanu mesajul ulterior șters, relatează spynews.ro.

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.