Finala Ligii Campionilor. Manchester City și Inter se luptă pentru marele trofeu. Cote și ponturi

DE Daniel Toșa | Actualizat: 10.06.2023 - 15:48
Finala Ligii Campionilor. Cote și ponturi - Foto: Profimedia Images

Finala Ligii Campionilor, cel mai așteptat meci al anului 2023, care va avea loc sâmbătă de la ora 22:00 (ora României) pe stadionul Ataturk din Istanbul, Turcia va aduce față-n față cele mai puternice echipe din Premier League și Seria A - Manchester City și Inter Milan.

SHARE

Va fi o adevărată bătălie „David vs. Goliat”, deoarece campioana din Premier League, Manchester City, vrea să obțină o triplă istorică, în timp ce Inter Milano speră să strice „gloria” pentru City și să se întoarcă în vârful fotbalului european pentru a patra oară în istoria clubului.

Finala Ligii Campionilor. Cote și ponturi

Pep Guardiola a petrecut șapte sezoane construind o super echipă la Manchester City, dar încă nu a atins vârful acestui proiect prin câștigarea unui titlu suprem european. „Cetățenii” (apelativul pentru Man. City n.red) se mândresc cu una dintre cele mai talentate echipe din istoria fotbalului european modern, dar rămân fără încununarea unei coroane continentale.

Cu trofeele Premier League și FA Cup deja în mână, o medalie de argint în Liga Campionilor le-ar ridica campania 2022/23 de la „memorabil” la un „succes istoric”.

Citește și: De ce a ales Messi să joace la Inter Miami, cea mai slabă echipă din SUA. Rolul Apple în tranzacție

Inter Milano a încheiat sezonul pe locul al treilea în clasamentul Serie A, dar a avut un sezon în mare parte inconstant cu un final puternic și acum spera să provoace Man City într-un meci pe care mulți îl consideră „nedrept”.

Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit într-un meci direct rezultatele au fost următoarele:

31.07.2011 - Inter Milano vs. Man. City - (0 - 3)

01.08.2010 - Man. City vs. Inter Milano - (0 - 3)

(Sursa: Flashscore)

Pronostic - Manchester City vs. Inter Milano

Nicio finală de Liga Campionilor din ultimii 19 ani nu a avut un favorit mai mare decât Man. City din acest an care are o cotă de doar 1.47 pentru victorie categorică în 90 de minute de joc, în timp ce Inter Milano are o cotă de 7.00 pe Superbet.

Atenție însă la favorit. Favoritul la pariuri înainte de meci a fost învins în fiecare dintre ultimele două finale ale Ligii Campionilor, inclusiv Man City în 2020/21, când a fost învinsă de Chelsea, deși era favorită cu 1.96 la intrarea în meci.

Citește și: Messi a bătut palma cu echipa lui Beckham și pleacă în SUA. Motivul pentru care a refuzat Barcelona

Cu toate acestea, având în vedere modul în care Man City a „demolat” toate echipele în calea lor, ar fi nedrept să prezicem altceva decât o victorie clară a echipei engleze.

Toate pronosticurile spun că Manchester City ar putea să depășească 2,5 goluri în acest meci, însă rămâne de văzut dacă finala Ligii Campionilor nu va pune presiune pe ambele echipe, iar rezultatul să fie o surpriză pentru toată lumea.

Inter Milano are o defensivă solidă, primind doar trei goluri în ultimele șase meciuri din Liga Campionilor, iar toate trei au venit în remiza 3-3 cu Benfica, în care au intrat cu un avantaj confortabil de 2-0 la general din prima manșă. Singurele lor înfrângeri din acest sezon de Liga Campionilor au venit în fața lui Bayern, pierzând ambele meciuri din faza grupelor cu scorul de 2-0.

O victorie cu 2-1 pentru oricare dintre cele două echipe este posibilă, dar, având în vedere istoria cu puține goluri a recentelor finale din Liga Campionilor, "sub 2,5 goluri în total" acesta va fi, probabil, un meci echilibrat, iar cele două formații încerca să speculeze la maximum greșala adversarului.

Pariul pe marcatorul meciului

Erling Haaland marchează - Cota 1.65 (Superbet)

Julian Alvarez marchează - Cota 2.55

Pariul pe 1 & Total Goluri

1 & Sub 1.5 - Cota 7.5

1 & Peste 1.5 - Cota 1.67

1 & Sub 2.5 - Cota 3.8

1 & Peste 2.5 - 2.15

Dacă sunteți în căutarea unei idei mai interesante pentru un pariu, ce ziceți să pariați că Lautaro Martinez va înscrie un gol, dar Inter tot nu va reuși să învingă.

Niciun alt jucător de la Inter nu va prezenta aceeași amenințare de goluri pe care o va prezenta Martinez, care este în formă, iar dacă cineva va marca contra lui Man City , acela este argentinianul. Lautaro a terminat campionatul în Italia într-o formă senzațională, marcând în două din ultimele trei meciuri din Liga Campionilor și marcând șapte goluri în ultimele opt meciuri din Serie A.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te