Darren Cahill, mesaj emoționant la despărțirea de Simona Halep după șase ani de colaborare de succes

DE Edi Neagu | Actualizat: 23.09.2021 - 21:34
Australianul a fost, în două rânduri, antrenorul Simonei Halep. FOTO: Twitter

Cahill i-a mulțumit Simonei Halep pentru victoriile din marile turnee de tenis. Simona și Darren au început colaborarea în 2015, cei doi ajungând să lucreze inițial împreună datorită programului Adidas pentru dezvoltarea tinerilor jucători.

SHARE

Capul de afiș al zilei de miercuri a fost de departe anunțul făcut de Simona Halep, potrivit Hotnews.ro. Sportiva noastră a precizat pe rețelele sociale că se desparte de Darren Cahill, antrenorul alături de care a trăit cele mai importante victorii ale carierei. Australianul a avut un mesaj aparte, transmis prin intermediul Twitter.

Antrenorul australian a oferit o primă reacție după ce Simona a anunțat despărțirea profesională de acesta. Cahill a răspuns printr-un mesaj postării sportivei noastre de pe Twitter.

CITEȘTE ȘI: Fuga liderului clanului Duduianu, Anaser: din UK în Mexic, apoi, ajutat de o călăuză, în SUA

"Eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de parcă ar fi fost făcută ieri (n.r. după titlul de la Roland Garros) și este doar una dintre numeroasele amintiri incredibile. O mare jucătoare, dar, cel mai important, o persoană grozavă și o prietenă la fel. Toate cele bune, Simo" - Darren Cahill, pe Twitter.

Simona și Darren au început colaborarea în 2015, cei doi ajungând să lucreze inițial împreună datorită programului Adidas pentru dezvoltarea tinerilor jucători.

CITEȘTE ȘI: Ioan Becali, la un pas să-și piardă averea. Fosta amantă cere pensie alimentară de 85.000 euro lunar

Halep și Cahill au lucrat în perioada 2015-2018, iar Simona a reușit să câștige turneul de la Roland Garros (2018) și să ajungă pe locul 1 în ierarhia WTA.

Prima despărțire a avut loc la finalul lui 2018, atunci când Darren a spus că are nevoie de mai mult timp pentru familia sa.

Pe 12 septembrie 2019, Simona anunța revenirea australianului în echipa sa. În vara acelui an, sportiva noastră cucerise titlul la Wimbledon alături de Daniel Dobre, dar și cu ajutorul sfaturilor venite de la analistul sportiv Darren Cahill (ESPN).

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.