VIDEO Erou patruped. Un câine polițist a salvat o bătrână care a stat aproape cinci zile într-o râpă

DE Bianca Iosef | Actualizat: 03.07.2022 - 21:45
Câinele care a salvat o bătrână-Foto:IPJ GALAȚI

Misiune maraton, la care au participat zeci de polițiști din județul Galați, alertați de dispariția, în urmă cu cinci zile, a unei femei de 77 de ani, din Cavadinești.

SHARE

 Pe 28 iunie, fiicele bătrânei au anunțat poliția despre faptul că mama lor a plecat de acasă cu o zi înainte și nu a mai revenit, căutările fiind declanșate imediat. Au fost angrenați polițiști de la posturile de poliție aferente Poliției Orașului Berești, precum și din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, precum și membrii comunității din care face parte femeia dispărută. După câteva zile în care au fost periate împrejurimile, fiind efectuate verificări în intravilanul și extravilanul localității Cavadinești, sâmbătă, 2 iulie, un ajutor neprețuit a venit din partea unui coleg necuvântătpr, din cadrul Serviciului Criminalistic. ”Sultan”, un ciobănesc german special antrenat a fost cel care a găsit-o pe femeia dispărută.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV Zeci de vapoare așteaptă, zilnic, să intre în Sulina. Turiștii au auzit explozii

„La aceste căutări s-a alăturat și agentul principal Axinte Anca Gabriela din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, conducător al câinelui de urmă San, poreclit ”Sultan”, iar în jurul orei 10,00, câinele i-a condus pe polițiști într-o zonă aflată în intravilanul comunei Cavadinești, o zonă izolată cu multă vegetație și cu multe râpe, unde bătrâna a fost găsită în viață, dar într-o stare avansată de deshidratare și cu mai multe zgărieturi la nivelul feței, a membrelor superioare și inferioare”, a explocat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Bătrâna a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Orășenesc din Tg. Bujor, pentru investigații și îngrijiri medicale, conform Viața Liberă.

Citește și: VIDEO Astronauții au mari probleme de sănătate când se întorc pe Pământ. De ce boli suferă

Vezi articolul complet și VIDEO AICI.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.