FOTO Firea își face imagine pe spinarea oamenilor bătrâni de la un centru din București

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 21.10.2019 - 12:24

Primărița Gabriela Firea s-a fotografiat cu vârstnicii de la un centru din Capitală, neuitând să menționeze că a majorat cu 25% hrana zilnică a oamenilor. La ședința foto au participat și prezidențiabila PSD, Viorica Dăncilă, precum și viceprimarul Bădulescu.

SHARE

Gabriela Firea a postat, pe contul ei de Facebook, mai multe fotografii cu bătrânii de la centrul Academician Nicolae Cajal, din subordinea Primăriei Capitalei, în timp ce pictează dovleci. Din imagini nu lipsește nici Viorica Dăncilă, care pare să interacționeze cu oamenii cu ceva mai mult entuziasm decât primărița. 

La ședința foto a participat și viceprimarul Aurelian Bădulescu, cunoscut pentru insultele adresate în ședințele Consiliului General, declarații antisemite și controversate. 

Citește și: Populism extrem: Gabriela Firea „surprinsă” în tramvai de paparazzi unui ziar monden 

„Primaria Capitalei asigura anual cheltuielile de functionare ale acestui camin, in cuantum de aproximativ 8 milioane de lei, iar in ultimii ani s-au facut investitii importante pentru asigurarea confortului si sigurantei beneficiarilor, prin modernizarea cladirii. Eu si echipa mea sustinem foarte mult acest complex, motiv pentru care am propus Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in anul 2018, majorarea cu 25% a nivelului minim al alocației zilnice de hrană pentru beneficiarii serviciilor de asistență sociala din cadrul acestui camin, iar CGMB a aprobat acest proiect. Ne dorim sa construim si alte astfel de centre, avand in vedere ca cererea este foarte mare si am primit inclusiv solicitari din partea seniorilor de la centrele private, care au argumentat ca isi doresc sa se cazeze in centrul nostru intrucat aici sunt conditiile mult mai bune si personalul mult mai dedicat”, a scris Gabriela Firea, pe contul ei de Facebook. 

Primărița este în campanie de spălare a imaginii de câteva luni, în contextul în care bucureștenii se plâng că nu au apă caldă în casă și se tem pentru că nu vor avea căldură la iarnă, iar criticile privind modul în care administrează Capitala sunt constante.

Citește și: Firea mimează grija pentru cei săraci 

Nici un tânăr din sistemul de protecție n-a fost ajutat prin programul cu care se laudă Firea

Situația a fost semnalată, pe Facebook, și de activista Irina Zamfirescu, cunoscută pentru că monitorizează constant activitatea Primăriei Capitalei, semnalând public derapajele instituției și ale Gabrielei Firea.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -