Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primăria Capitalei din partea PLUS

DE Alexandru Pop | Actualizat: 01.08.2019 - 13:57
Vlad Voiculescu. Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Vlad Voiculescu a obținut 96,30% din voturile exprimate în cursa internă din PLUS pentru desemnarea candidatului partidului la Primăria București, scrutin care va avea loc anul viitor.

SHARE

Filialele de sector ale PLUS București și-au ales, de asemenea, conducerile, prin votul tuturor membrilor cu drept de vot din Capitală, arată PLUS într-un comunicat de presă.

Cei 6 președinți ai filialelor de sector sunt:

PLUS Sector 1 - Diana Buzoianu;
PLUS Sector 2 - Silviu Șerban;
PLUS Sector 3 - Lucian Judele;
PLUS Sector 4 - Simona Spătaru;
PLUS Sector 5 - Iustin Roșca;
PLUS Sector 6 - Alin Stoica.

Vlad Voiculescu a obținut 96,30% din voturile exprimate pentru desemnarea candidatului PLUS la Primăria Municipiului București.

„Câștigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraș și o țară cu mai mult respect și mai puțină țâfnă. Mai puțini nervi și mai mult împreună. Mai puține discuții sterile și mai multă construcție.

Lumea se schimbă în jurul nostru. Ținuți în loc de încercările unor hoți prinși la furat de a scăpa de justiție, pierdem oportunitate după oportunitate. Orașul este ros în fiecare zi de corupția, nepăsarea și neputința celor ajunși în funcții de conducere. Infrastructura, educația, sănătatea, termoficarea și prea multe clădiri din București sunt la limita colapsului, parcă ținute de o sârmă. Probabil cel mai bun exemplu este acesta: știm cum stăm, știm că un cutremur va veni, și totuși principalul centru de transfuzii al Bucureștiului este într-o clădire cu risc seismic. Acesta este nivelul iresponsabilității administrației bucureștene. Hemoragia cea mai gravă a Bucureștiului și a României este însă aceea de oameni. Oameni buni, oameni talentați, oameni muncitori care nu își mai construiesc aici viitorul”, a declarat Vlad Voiculescu, după ce a fost desemnat candidat. 

Fost ministru al Sănătății, a cesta a explicat că are peste 10 ani de experiență internațională în finanțarea proiectelor de infrastructură în Europa Centrală și de Est.

„Cred în oameni noi în politică și administrație și mandatul de ministru al Sănătății mi-a arătat că se poate și în sectorul public. Repede. Bine. Fără compromisuri. Cred în comunitate și în empatie, iar cei peste 10 ani de proiecte de comunitate mi-au arătat cu vârf și îndesat că se poate. Cred că în 10 ani putem face din București capitala cu cea mai bună calitate a vieții din estul Europei”, a menționat Vlad Voiculescu.

Totuși, Vlad Voiculescu urmează să ceară și susținerea USR pentru a candida la funcția de primar general al Capitalei.

„Voi candida pentru Primăria Municipiului București, după ce voi obține susținerea colegilor mei din cele două partide din Alianța 2020 USR PLUS și ca parte a unei echipe, pentru București, pentru fiecare sector și pentru fiecare localitate din Ilfov”, a menționat fostul ministru al Sănătății.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te