Patriotul Dragnea: vacanțe în Brazilia, iubitor de whisky și BMW, se tratează la „privat”

DE Petre Bădică | Actualizat: 09.05.2019 - 17:08

 Liviu Dragnea a vrut azi să arate că ține cu țara, că este om din popor, dar realitatea este alta.

SHARE

Șeful PSD și-a programat un miting popular la Iași exact în ziua în care, la Sibiu, Klaus Iohannis este gazda șefilor de stat și de guvern din Uniunea Europeană.

Deși încearcă din răsputeri să transmită mesajul: sunt român neaoș, lupt cu „bampirii” de la Bruxelles, realitatea îl arată pe Dragnea ca un iubitor al „lucrurilor fine” occidentale, un tip căruia „mulțimile” îi fac rău. Dar de ce este iubitor Dragnea?

1.     Vacanțe în Brazilia. Liviu Dragnea nu își petrece concediul în țară. Nu l-a văzut nimeni pe litoral sau la munte. Băsescu stătea la Neptun, Iohannis merge la ski în Munții Șureanu. Dragnea a fost plecat în vacanțe exotice întreaga lună ianuarie, întârziind bugetul, adoptat în martie. În Brazilia, Dragnea are propria vilă.

2.     „Se dă” cu BMW. Fostul președinte Băsescu conducea un Logan. Dragnea a fost surprins la volanul unui bolid BMW X6 care nici măcar nu avea ITP. Poliția română nu a luat nicio măsură împotriva acestuia deși  existau probe video și foto.

3.     Iubește băuturile occidentale. Într-o fotografie, Dragnea alături Petre Daea stă la o masă. În loc să se desfate cu Babanul sau Săniuța, Dragnea bea cu băieții băutura decandent-occidentală whisky. În loc de Brifcor degustă Pepsi.

4.     Când l-a ajuns boala, Dragnea nu s-a înghesuit la camera de gardă a vreunui spital de stat și unde, dacă nu ai o mână lipsă, aștepți întins pe targă ore în șir să te consulte cineva. Durerea la spate și-a tratat-o la un spital privat.

5.     Stă la vilă. Dragnea nu ia pulsul românilor lui locuind în Berceni sau Militari. A plecat de la bloc, din Alexandria, și și-a făcut o uriașă vilă cu teren de tenis propriu nu care cumva să îi copieze cineva serviciul devastator dacă l-ar vedea. În București stă într-un bloc nou, în centru.

6.     Iubește ceasurile de lux. Dragnea și iubita sa cu 30 de ani mai tânără s-au fotografiat în  fabrica de ceasuri Ulysse Nardin. Newsweek a putut afla că nu oricine poate vizita fabrica de ceasuri și că pentru Liviu Dragnea și iubita sa s-a făcut o excepție, fiind vorba despre o vizită realizată în „condiții speciale”.     

7.     Se îmbracă „de import”. Ar fi putut să își ia haine de la Braiconf de exemplu, dar Livache preferă tricourile Polo Ralph Lauren

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.